tisdag 25 juni 2013

Orly Plum Pixel

Orly Plum Pixel fick bli det andra lacket att testas från Orlys kollektion Megaixel FX. Ett grålila lack med den populära sandfinishen. Det här var ett av de lack från kollektionen som jag kände mig mest sugen på när jag fick hem flaskorna och jag tycker verkligen om det. Det ser liksom lugnt och harmoniskt ut på naglarna, väldigt vilsamt att titta på.


Alla glittren är inte i samma storlek, utan här finns några större glitterpartiklar som gör det lite extra vackert.

Tyvärr är formulan inte alls lika bra som den hos OPI:s liquid sand lack eller Isadoras sugar crush lack. Den är tunn och rinnig och jag fick verkligen se upp så att jag inte fick lack i nagelbanden. För att minska risken för översvämning så gäller det att noga dra av överflödigt lack från penseln innan man börjar lacka. Det täcker i alla fall med två lager.

Trots den rätt trista formulan så tycker jag att det är fint nog att vara värt den extra ansträngningen.

Mitt betyg: 3/5

Orly Plum Pixel from the Megapixel FX collection is a grey-lilac sand polish. I love the color, it's so tranquil and pleasant to look at. The formula, however, is no walk in the park. It's thin and runny with a tendency to flood your cuticles. It covers with two coats.

12 kommentarer:

 1. Synd på formulan för färgen var mycket trevlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är verkligen snygg! Trivdes väldigt bra i den. Och jag tyckte nog att det var värt mödan med lackningen för att det var så fint på.

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, jag tycker det är väldigt fint på!

   Radera
 3. Väldigt fin, du har fått så fina bilder på det också. :-)

  SvaraRadera
 4. Färgen ser väldigt behaglig ut på dig. Fina bilder också, som vanligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kändes behaglig också. Och tack!

   Radera
 5. Elegant! Jag blir sugen på att testa mitt eget ex!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Blir kul att läsa din recension. :-)

   Radera
 6. Precis den här har jag på naglarna idag! :D Jag har trivts så bra i den att jag har haft den på sedan i söndags :) Jag upplevde dock inte alls att den var rinnig! Tyckte formulan i min flaska var perfekt! Har funderat på det där att det kan vara så olika. Kan det vara så att formulan skiljer sig åt beroende på om man får t.ex en tidig eller sen flaska ur batchen...? Att kemikalierna liksom rör sig lite i formulan.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!