onsdag 18 april 2012

OPI Call Me Gwen-ever

Här har vi OPI Call Me Gwen-ever från den kommande kollektionen The Amazing Spiderman. Ett mjukt, dämpat orange krämlack. Jag har ju inte sett någon av Spiderman-filmerna och aldrig öppnat någon serietidning, men jag antar att det finns en Gwen i serien, annars skulle ju namnet vara helt obegripligt.

Inte så nöjd med bilderna i dag, men de får duga.

Tre lager och en utmärkt formula.

Den orangea nyansen är tjusig, men jag var inte riktigt på humör för den, den kändes lite för snäll. Det känns som en sofistikerad färg och jag var väl helt enkelt inte på något sofistikerat humör när jag bar det.

Mitt betyg: 3/5

OPI Call Me Gwen-ever is a soft orange creme. A great shade, but this wasn't really what I was craving for when I wore it. It has a sophisticated feel to it, but I wasn't in the mood for sophisticated, I guess. I'm sure this will get lots of fans though!
The formula was really nice and I used three coats.

10 kommentarer:

 1. Det där har jag på min önskelista och där får det stanna. Tjusigt.
  Med det sagt känner jag verkligen igen det där med att vara på rätt humör för ett lack. Ibland spelar det liksom ingen roll hur fint det är egentligen när man mest känner att det skär sig mot humöret. En annan dag kanske man älskar det i stället. :)

  SvaraRadera
 2. Riktigt fin nyans tycker jag, men jag håller också med om att man måste vara på rätt humör för färgen man bär. Annars funkar det liksom inte.

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag hittade inte någon high-tech "kontakta mig" grej på din blogg så jag kör på en kommentar istället.

  Vart köpte du lack ur The Hunger Games kollektionen ifrån? Har velat ha vissa av dem jättelänge men de säljs inte i affärerna. Och har du något tips på en sida där man kan hitta China Glaze, OPI m.m. för en billigare peng?

  Tacksam till 1000 för svar!
  /Nadawi

  SvaraRadera
 4. Mrs Data: Ja, det är dumt att man testar lack när färgen egentligen känns lite fel för dagen. Kanske blir man orättvis då?

  Helena: Nej, det gör ju inte det. Men ibland vet man inte riktigt vad man är sugen på så det är svårt att välja rätt. :-)

  Kerstin: Tack!

  Sminkan: Visst är den fin!

  My Nail Polish Online: Tack! :-)

  BrilliantNail: Ja, får plocka fram den igen lite senare i vår.

  Nadawii: Jag beställde mina Hunger Games-lack från Head2toebeauty.com. Det är en amerikansk e-tailer där lacken är betydligt billigare än i Sverige. Transdesign.com och 8ty8beauty.com är andra bra alternativ.

  SvaraRadera
 5. Rätt fin. Lite koralligt sådär och jag har ju korallsug nu:)

  SvaraRadera
 6. Hur stor skillnad är det på detta och China Glaze Life Preserver? Är det här mer rosatonat liksom... eller? :S :P

  SvaraRadera

Kommentera gärna!