onsdag 10 augusti 2011

OPI Shatter Collection swatches

Äntligen har min nya kamera kommit! Nu kliar det i fingrarna efter att få blogga igen. Det har känts helt meningslöst att ens byta lack när jag inte kan fota det, haha!

I dag har jag swatches på OPI:s Shatter collection åt er, jag fick hem ett paket med dessa i måndags. Och ja, jag känner mig väldigt mätt på den här krackeleringstrenden, men faktum är att två av dessa lack lyckades göra mig lite upphetsad. Jag har avslutat med topplack på samtliga bilder eftersom jag tycker det blir finast med lite glans. Särskilt lacken med skimmer behöver lite glans för att skimret ska komma till sin rätt.

Blue Shatter över China Glaze Hey Sailor. Lysande blått med skimmer. Jag älskar den här färgkombon, tycker den blev supersnygg! Stålmannen-naglar!

Navy Shatter över China Glaze Happy Go Lucky. Mörkblått, inget skimmer.

Turquoise Shatter över Orly Fancy Fuchsia. Turkost med skimmer. Den här sprack inte upp lika mycket som de andra, kanske skulle jag lackat ett tunnare lager. Färgkombon är jag inte alls nöjd med, känner mig som en bebis. Och det här är manikyren som får följa med till jobbet imorgon. Jobbigt.

White Shatter över OPI Diva of Geneva. Vitt, inget skimmer.

Red Shatter över Essie Mesmerize. Rött, inget skimmer.Den mörka basfärgen gjorde att Red Shatter blev mörkröd. För att det ska bli sådär klarrött som det är i flaskan får man nog lägga det ovanpå ett ljust lack.

Kollektionen innehåller också det svarta Black Shatter, men den har jag visat här så den hoppade jag nu.

Mina favoriter är helt klart Blue Shatter och Turquoise Shatter. Jag älskar skimret i dessa och färgerna är makalöst vackra. Särskilt Blue Shatter. Samtliga är lätta att använda bara man är snabb. De börjar krackelera väldigt snabbt så här finns ingen tid för finlir.

Kollektionen finns i butik nu och lacken kostar som vanligt 150 kr/styck.

Vad säger ni? Är ni sugna på några av dessa eller är ni mätta på krackeleringslack?

English: Today I have some swatches of the OPI Shatter Collection. I love the Blue and Turquoise Shatter, both the shimmer in them and the colors are just awesome!

18 kommentarer:

 1. Alltså, jag har ju nyss kommit på att jag egentligen gillar shatter så... Men att köpa OPIs känns onödigt dyrt på nåt sätt. Jag tror jag skulle kunna nöja mig med Depends faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Totalt mätt på det! klarar snart inte av mer!

  SvaraRadera
 3. Jag är ganska mätt på det. Känns som en trend som både kom och gick ganska snabbt för mig. Dock har jag inget eget så funderar på att köpa ett ändå.
  Här gillade jag White Whatter mest, men det beror nog på kombinationen. Jag tyckte den var ruskigt fin till det mörkröda.

  SvaraRadera
 4. Jag höll med om att det blå och turkosa var snyggast, det käns väl lite nytänkande med skimmer i, alla de ursprungliga varianterna var ju utan. Men jag är hjärtligt trött på cracklet också! Hoppas att lacken kan kännas kul igen när de stått i lådan några år :)

  SvaraRadera
 5. Usch nej. Tröttnade på kracklack efter 5 minuter. Och 150 spänn! Aldrig.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar det röda och definitivt det turkosa! Vet däremot inte om de gör mig tillräckligt upphetsad för att jag ska köpa dem, då crackle egentligen är något jag inte är sugen på alls längre.

  Den vita kombinationen var väldigt snygg också!

  SvaraRadera
 7. Är verkligen trött på det! Var roligt den första veckan men sedan hade ALLA det på sina naglar, då fick jag nog!
  Men en liten fråga;
  På vilket hemsida köper du alla OPI nagellack och hur mycket brukar fraken vara på?(+ moms och tull? Eller har du en small rate box?)
  Jag undrar också hur många läsare du har per dag?

  Tack för en super blogg! :D

  SvaraRadera
 8. Nja, jag vet inte, jag är nog rätt mätt. Jag har inte ens orkat testa Black Shatter och kände mig nog färdig med crackle när jag köpte andra omgången, med pastellerna du vet, från ISaDora. Mina favoriter är fortfarande deras gula och rosa från försa omgången. Det är de enda jag använt mer än en gång.

  SvaraRadera
 9. Sarah: Jag håller med, man gör ju så sällan slut på en hel flaska ändå.

  Filippa: Haha, hoppas att det dyker upp en ny trend snart då! :-)

  SminkElin: Jag blev också nöjd med den!

  Cactus: Så tänker jag också, att när man glömt bort dem lite om några år så kan de nog vara roliga att plocka fram igen. :-)

  Mrs Data: Vi är nog många som tröttnade snabbt!

  Chaosophia: Ja, den vita känns mest "classy" (om man nu kan använda den beskrivningen i samband med krackeleringslack).

  Annie: Jag skulle rekommendera Nailsupplies.us. Jag väljer en small flat rate box för 20 dollar, det är det billigaste fraktalternativet. I en sån får du plats med 9 lack. Sen riskerar man ju alltid att åka på tull när man beställer utanför EU. Fastnar ditt paket så får du betala moms (25%) på värdet på paketet inklusive frakten, samt en adm.avgift på cirka 100 kr.

  Jag har cirka 550-750 besök/dag.

  Sminkan: Jag köpte faktiskt aldrig några av pastellerna. Favoriterna är nog mina svarta och vita, mest för att de funkar till alla färger.

  SvaraRadera
 10. Njae, jag vet inte... jag har liksom inte fallit för krackeleringstrenden, trivs inte med det på. Så nej, jag håller det för otroligt att jag skulle slå till på något av dem faktiskt!

  SvaraRadera
 11. Jag gillar det! Men då var jag ju sen med att prova och inte haft så ofta. Plus att jag är ganska kräsen med kombinationerna... :) Blue Shatter är definitivt lockande.

  Hur är OPIs med torktid, supersnabbt eller bara snabbt?

  SvaraRadera
 12. Oj White Shatter över OPI Diva of Geneva var ju riktigt fint. Men jag är nog mätt!

  SvaraRadera
 13. njae Har faktiskt 1 flaska blå från isadora den blå du visade va ju snygg men som sagt jag tänker inte köpa fler kracklack..

  SvaraRadera
 14. Åh, vad kul med ny kamera. Ser fram emot mååånga fina swatches från dig. :D

  Är egentligen inte trött på shatterkrackelibang men de jag har använder jag inte. Så...jag vet inte om jag kommer köpa några fler. Blev nog lite mätt. Däremot älskar jag dina kombinationer med Blue Shatter och den med det vita. Snyggt.

  SvaraRadera
 15. Jag äger ett krackeleringslack, har använt det en gång och är obota trött på trenden redan. Det är lite kul att titta på ibland, men det har blivit väldigt många swatches eftersom många lack kommit ut.

  SvaraRadera
 16. Makeupoholic: Nej, det är nog många som tyckt att den här trenden är hiskelig! :-)

  Elsuli: Dessa torkar supersnabbt!

  Sminkhörnan: Ja, den kombon känns nog mest sofistikerad. :-)

  Liza: Ja, den blå är faktiskt vansinnigt fin.

  Pamsan: Det är jätteskönt med ny kamera, gillade inte min gamla. Men det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid den nya.

  Tilda: Ja, det blir ju onekligen så när något blir trendigt! Alla visar det och till slut står det en upp i halsen. :-)

  SvaraRadera
 17. Vad är det för kamera du har köpt?

  SvaraRadera
 18. Nja jag är rätt mätt. Men jag skulle vilja ha ett guldigt...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!