söndag 28 augusti 2011

Länkkärlek v. 34

Det blev ju ingen länkkärlek förra söndagen eftersom jag blev sjuk. I dag mår jag desto bättre så självklart ska här delas ut en massa kärlek! Här är några inlägg jag älskat lite extra under veckan som gått:

 • Nail Polish Plesure är en helt nystartad svensk nagelblogg som jag upptäckte i veckan. Kika in hos henne!
 • Jag är ju himlans förtjust i Illamasquas lack. Nu har Veronica på Venus Vanity fått mig att dregla över Raindrops som ser fantastiskt ut på hennes bild.
 • Pamsan på Claws In Color visar finfina bilder på It's Alive från China Glazes halloween-kollektion, Haunting Halloween. It's Alive kommer definitivt att få ett hem hos mig i höst.
 • För er som som är sugna på att göra egna hololack (!) så har Cactus ett inlägg om det magiska pulvret SpectraFlair.
Hoppas ni får en skön söndag allihopa!

8 kommentarer:

 1. Takk igjen for länkkärlek! <3 (Länkkärlek er mye finere på svensk enn på norsk. ;))

  SvaraRadera
 2. Hihi tack för länkkärleken :)

  Lade upp bilden vid midnatt av ren frustration eftersom att jag trots många timmar av försök inte fick fram den äkta lila nyansen, ville berätta för de som gick och väntade på bilden att jag verkligen försökte.

  Kommer att göra några försök till och då berättar jag även hur jag tyckte att kvalitén på lacken är. Fast det vet ju du i och för sig, om du har hunnit testa dem ;)

  SvaraRadera
 3. Gick in till Nail Polish Plesure, men upptäckte att det går inte att kommentera hos henne. Hon har några kommentarsval till sina besökare, men inget av dem fungerar för mig, eftersom att jag inte är medlem på de valen.

  SvaraRadera
 4. Nailtastic: Åh, tack för länken! :)

  Carina(TatalBeauty: Har ändrat mina inställningar, så nu borde det fungera! Hade klickat i fel val innan ;)

  SvaraRadera
 5. Tack! Du är så himla rar! Jag köpte Raindrops på deras superrea- det kostade bara £5! Jag hoppas det inte har utgått eftersom det förmodligen är ett av de finaste lacken jag har.

  SvaraRadera
 6. Gillar verkligen länkkärlek-trenden som många bloggare börjat med! :D Man upptäcker alltid någon ny blogg att följa, fastän jag nog följer.. 30st kanske? Haha :)
  Kika gärna in hos mig, relativt nystartad!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Tack så hemskans mö, vad glad jag blir. Ska också försöka få tummen ur och sprida lite kärlek. Det kommer, det kommer.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!