onsdag 20 januari 2016

OPI Starlight - sammanfattning

Sådär, nu har jag testat alla lacken från OPI:s Starlight-kollektion. En rejäl kollektion om hela 18 lack. Den har fått ganska mycket kritik för sina många silverlack och inte minst för de konstiga glitterlacken med en frostig bas. Men den innehåller också ganska många snyggingar!

Jag rankar dem som vanligt i favoritordning. De på plats 1-9 är mina absoluta favoriter och sådana som jag själv tycker är värda att skaffa.


 


 


 


 


 


 


 


 Överlag tycker jag inte att det är en så pjåkig kollektion. De enda jag verkligen inte gillar är de på plats 15 - 18. Vi får väl se om OPI fortsätter att envisas med de frostiga glitterlacken. Undrar om de säljer något?
Nåja, har ni skaffat några av dessa eller är ni sugna på några? Vad tycker ni om kollektionen i sin helhet?

Time for a recap of the Starlight collection. There's quite a few beauties here, though I wish OPI would stop with their frosty glitters. My personal favorites are number 1 - 9, the ones I really don't like are number 15- 18.

9 kommentarer:

 1. Tack för din kollektionssammanställning. Jag håller med, men jag skulle nog lägga Cosmo With A Twist lite högre än du gjorde. Den är riktigt vacker...
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är verkligen superfin och kan tänka mig att många håller med dig om att den borde ligga högre upp på listan.

   Radera
 2. There really are more beauties in this collection, and I'm with you on #1!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeah, had they just excludet the frosty glitters I think it would have been a really great collection.

   Radera
 3. I stort håller jag med om din rankning, hade kanske satt The Center of the You-niverse lite högre men annars rätt likt :) Jag var inte jätteförtjust i de många silverlacken samt de konstiga glittren, men det var en hel massa finingar i denna kollektion!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju lite svårt för svart så det är därför den inte rankas högre av mig. :-)

   Radera
 4. Finns ju ändå ett helt gäng med väldigt fina lack i kollektionen. Jag äger än så länge inte ett enda av de här lacken, men i alla fall Give Me Space kommer nog införskaffas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Give Me Space är ett måste enligt mig! Är också helt säker på att du skulle älska Let Your Love Shine som den röd-älskare du är. :-)

   Radera
 5. Jag har en rätt stor samling nagellack men när det kommer till silver lack har jag inte haft ett enda i min samling... ja glitter silver lack har jag haft men inte ett bara silver lack :) Köpte I Drive A Supernova och blev kär :D
  Alltså jag köper sällan back-ups men jag måste MÅSTE måste ha en back-up av det lacket :D
  Sedan har jag tror 4 eller 5 andra lack från denna kollektion.. Give Me Space är en annan favorit :)
  När det gäller kollektionen i övrigt hade jag väntat mig något annat från en kollektion som heter Starlight ;)
  xx

  SvaraRadera

Kommentera gärna!