söndag 31 januari 2016

OPI Aloha From OPI

Tuva är förkyld igen. Hon har feber och är allmänt hängig så helgen har hittills mest bestått av att gosa med henne. Det blir inte så mycket sömn så jag är riktigt trött, men det är bara att gilla läget.

Jag slänger ut ännu ett inlägg som legat länge i arkivet, bilderna på OPI Aloha From OPI är från förra våren och anledningen till att de legat opublicerade är att de är så dåliga och oskarpa. Tanken var att jag skulle ta nya bilder, men det har blivit av så jag hoppas ni har överseende med dessa.

Aloha From OPI är i alla fall ett knalligt korallrött krämlack. Kanske inte riktigt så knaliigt som det ser ut på mina bilder dock. Snyggt och somrigt. Inte unikt på något sätt, men en färg jag alltid trivs i. Det släpptes med Hawaii-kollektionen förra våren. Täckningen är bra. Det täcker nästan med ett lager, men jag har två på bilderna. Formulan var mycket bra och lättlackad.

Mitt betyg: 4/5

My pictures of OPI Aloha From OPI is from last spring. They are so blurry that I thought I'd take new ones, but since I never seem to come around to that I decided to just go ahead and publish these. It's a bright coral red creme. Perhaps not as bright as my pictures suggest, but bright. It's a nice and summer-y color and one I always like wearing. The pigmentation is really good, it's almost a one coater but I'm wearing two in the pictures. The formula is really nice and easy to apply.

12 kommentarer:

 1. Det här gillar jag! Mycket läcker färg och det är snyggt både med och utan solbränna!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det en liten energikick!

   Radera
 2. Stackare lilla Tuva, hoppas att hon repar sig snart! Det här lacket är supersnyggt bar det i sommar och trivdes utmärkt i det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är fortfarande ganska skruttig, men hon har åtminstone ingen feber längre. :-)

   Radera
 3. vet hur det är min lilla är hostig så inte mycket sömn...men en härlig röd färg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, har inte fått några mängder sömn i helgen inte. Men är ju mest synd om Tuva såklart. Hoppas din lilla kryar på sig snart! :-)

   Radera
 4. Åh vad härligt med lite färg! Gillade det här lacket väldigt mycket när jag bar det, det får nog åka fram igen snart. Hoppas Tuva blir bättre snart!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!