torsdag 24 januari 2013

OPI Get Your Number

OPI Get Your Number är det sista liquid sand-lacket från Mariah Carey-kollektionen som jag har att visa. Det är en blå, skir bas och så massor av prismatiskt glitter. Det torkar till en matt yta, precis som de andra liquid sand-lacken. Det här tog dock lite längre tid på sig att bli matt, upplevde jag.
Det här var skirare än de andra lacken i kollektionen, jag har tre lager på bilderna och då har jag fortfarande VNL Men jag kände att jag fick dra gränsen där, fler än tre lager mäktade jag inte med.

Av någon anledning så gillar jag det här minst av liquid sand-lacken. Kanske har jag redan tröttnat? Det åkte i alla fall av med detsamma, till förmån för ett av lacken från Euro Centrale.

Mitt betyg: 3/5

OPI Get Your Number is the last of the liquid sand polishes that I have left to show you. It's blue with prismatic glitter. It dries to a matte, gritty finish. This one was the sheerest in the bunch, I still have VNL after three coats, but I couldn't bring myself to apply a fourth coat. 
For some reason, this is my least favorite of the liquid sand polishes. Maybe I'm getting tired of this finish already? 

21 kommentarer:

 1. Tråkigt att det här var skirare för det här tyckte jag var finast av alla! :)
  Men så är jag ju en blue-oholic också ;)

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att det var lite skirt. Det ser fint ut. En härlig blå!

  SvaraRadera
 3. Det känns lite konstigt att blanda in skirt i det där. Den ser nästan lite jellyaktig ut fast utan glansen... Men färgen är ju himla fin. Får se om den åker med i nästa beställning ändå. Den jag väntar på innehåller bara den svarta och lila från liquid sand...

  SvaraRadera
 4. Åh vad snyggt! Jag tycker det är en så cool effekt på dem. :-)

  SvaraRadera
 5. Jag är såååå nyfiken på att testa. Jag tror att jag gillar dom men måste se irl först.

  SvaraRadera
 6. En kul idé men jag gillar fortfarande den svarta mest!

  SvaraRadera
 7. Jag såg bilder på det här med överlack för lite sedan och det var väldigt tjusigt. Jag är ju inte så sand-orienterad. Jag har ju inte trott jag skulle få chansen att prova de här lacken men mamma ringde idag och hade hämtat ut ett paket adresserat till mig och det var tydligen den här kollektionen. Ska bli spännande att se vad jag kommer tycka om dem. Det blir dock att vänta till sportlovet innan jag kan prova. :D

  SvaraRadera
 8. Håller också på att testa dessa och tyckte denna var lite underlig i formulan, typ jelly men glitter men... sand. I dont know! Jag gillar glittret iaf, det är fint :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och förresten, det verkar som att dina bilder cirkulerar Tradera rätt mycket just nu. Användaren "Cosmetik-Companiet" använder dom i massa auktioner

   Radera
 9. Vad synd att det var så pass skirt. Visst kan det ju vara lite skirare för att se glittret också, men 3 lager borde det ju täcka med!
  Det är iaf en fin färg, detta och det svart är de jag mest vill ha.

  SvaraRadera
 10. Nja alltså... jag blir inte alls sugen på sandlacken...

  SvaraRadera
 11. Det här var ju ändå ganska fint. Har ångrat mig på det rödrosa, detta känns snyggare.

  SvaraRadera
 12. Gillar färgen massor men är liiite skeptisk till finishen :)

  SvaraRadera
 13. Snyggt! Och coolt =)

  SvaraRadera
 14. Aweaome post! And I love your blog:)
  Check out my blog: theprintedsea.blogspot.com

  SvaraRadera
 15. Jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag tycker om det här. Det är en cool textur, men jag tycker det blir lite trist och enfärgat.

  SvaraRadera
 16. Tycker det är underbart fint! Nästan ännu finare med topplack på, då glittrar det så mycket! :)

  SvaraRadera
 17. Jättefint! Jag måste också testa den här typen av lack snart, jag börjar bli nyfiken :D

  SvaraRadera
 18. Jag tycker det ser jättefint ut, men lite synd om det är skirt. Det kanske blir bättre över ett annat blått lack? Jag tror nog jag kommer skaffa det här och ett par till.

  SvaraRadera
 19. I love the Liquid Sand polishes....but this one doesn't do it for me either. Too transparent, too glittery and not enough contrast.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!