torsdag 3 januari 2013

Nubar Pink Flame

Nubar Pink Flame hade stått på min önskelista länge när jag lyckades byta till mig det i Lacka-byt-gruppen på Facebook. Yay! Det är ett ljuvligt vackert duokromt lack som skiftar mellan rosa, rött och orange. Nej, effekten är inte alls så stark som hos till exempel Glitter Gal Furnace Glow (som har lite liknande färger, men de är inte i närheten av att vara dupes).

Nej, den duokroma effekten är kanske inte den mest imponerande jag sett, men herregud vad jag älskar det ändå! Det är ju galet vackert med sin glaslika finish. Klart värd att lägga vantarna på om man får chansen.

Den kräver sina lager för att bli täckande. Jag har fyra ganska tunna lager på bilderna, men varje lager är väldigt lättlackat. Normalt sett tycker jag fyra lager är ett för mycket, men det är värt det om man verkligen gillar slutresultatet. Och det gör jag.

Mitt betyg: 4/5

Nubar Pink Flame had been on my wishlist for a long time when I finally got my hands on it. It's a pretty duochrome that shifts between pink, red and orange. The effect isn't super strong, but I love how it looks. It has a glass-like finish and I have a soft spot for that. 
It's sort of sheer. I needed four coats to make it opaque, but every coat went on like a creamy dream.

17 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder på denna skönhet. Det är verkligen glasaktigt. Blir nästan sugen på att plocka fram det igen men har alldeles för många otestade, som vanligt, som jag behöver prioritera.

  SvaraRadera
 2. Mycket vackert! Påminner mig hur mkt jag älskar Nubars...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Hoppas de släpper någon spännande kollektion snart, har inte varit intresserad av något de släppt det senaste året.

   Radera
 3. Inte galet duochromt men himla vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fantastiskt fint trots svag duo-effekt.

   Radera
 4. Det ser väldigt vackert och glasaktigt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det, älskar finishen!

   Radera
 5. Det var coolt, håller med om att den doukroma effekten inte är supertydlig, men jag ser den allt. Gillar det verkligen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med, är så glad att det blev mitt till slut. :-)

   Radera
 6. För att vara rosa är detta riktigt vackert :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar ju rosa (har jag upptäckt på senare år) så det går för det mesta hem hos mig. Bara det inte är för mesigt rosa. :-)

   Radera
 7. Detta var fint. Man kan verkligen ha tur i bytargruppen på FB!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, måste gå igenom samlingen och rensa ut lite snart så att jag kan byta till mig fler godingar. :-)

   Radera
 8. Gillar de mer rosa tonerna i lacket, de är riktigt snygga. De som går åt oranget tilltalar mig inte lika mycket:(

  SvaraRadera

Kommentera gärna!