lördag 5 januari 2013

OPI Can't Let Go

Dags att visa ett till liquid sands-lack från OPI:s Mariah Carey-kollektion. Can't Let Go är en blåbaserad lila (dock inte så blå som den ser ut att vara på bilderna, kameran ville inte visa den rätta färgen). Det består av pyttesmå, matta glitterkorn och så större hexagonala glitter.
Den här gången behövde jag tre lager för att det skulle täcka helt. Formulan är tjock, men lätt att lacka med.

Den här gången struntade jag att testa det med topplack ovanpå eftersom jag tycker dessa gör sig bäst så som de är tänkta att bäras. De små glitterkornen är helt matta, men de hexagonala glittren glittrar faktiskt och resultatet är rätt vackert. Ytan känns såklart rejält skrovlig, vilket jag normalt sett inte gillar, men kan stå ut med om jag tycker att det är snyggt.

Och det gör jag. Naglarna känns som att de tillhör en rocktjej, vilket kanske inte är något jag skulle beskriva mig själv som, men när det gäller naglar är jag ju öppen för det mesta.

Mitt betyg: 4/5

OPI Can't Let Go from the Mariah Carey collection is the second polish with the liquid sands finish that I've tried. It's a blue toned purple (though it's not as blue in real life as it looks in the pictures, my camera did a poor job capturing the true color) with small, matte glitter and some larger hex glitter. The hex glitter is quite sparkly and the effect is beautiful. 
The formula was thick, but not hard to use. I used three coats for full opacity.
Wearing this polish makes me feel like a rock chick, something I would normally not describe myself as. But when it comes to nails, I'm open for almost anything. 

16 kommentarer:

 1. Åhh såååå snygg, ser så läckert ut. :-)Fin färg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har burit det i två dagar nu vilket är ett ganska bra betyg. :-)

   Radera
 2. Låten det är döpt efter är rätt värdelös, men lacket är rätt fint faktiskt!!
  Vet inte om jag skulle klara av den skrovliga ytan, men det är väl en vanesak gissar jag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte ens hört låten, faktum är att jag nog inte hört en enda av låtarna som lacken fått namn ifrån. :-)

   Radera
 3. Det här var supersnyggt! Mycket mindre avokado :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt knottrigt, men jag tror inte att man tänker så mycket på det när man tittar på det.

   Radera
 4. Bättre än det förra men jag är fortfarande inte övertygad. Du får ta med dig en flaska så jag får prova någon gång så bjuder jag på fika. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag gärna, är nyfiken på vad din dom skulle bli! :-)

   Radera
 5. Bättre än förra som sminkan säger men det övertygar inte än. Men vem vet, rätt vad det är blir man nog nyfiken för att testa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det brukar ju vara så. :-)

   Radera
 6. Jag har alltid undrat varför din pekfingernagel alltid är kortare o mer rundad än de andra? Ursäkta om jag låter oförskämd men jag själv klarar inte tanken på ojämna naglar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har problem med båda mina pekfingernaglar, de vill sällan bli särskilt långa, de går av och skivar sig så fort de sticker ut lite från fingret. Och eftersom jag hatar att fila naglarna (brr, ryser när jag tänker på det) så blir det sällan av att jag filar ner allihopa. Jag filar mest naglarna när jag fått någon ojämnhet som stör och då filar jag bara det allra mest nödvändiga. :-)

   Radera
 7. Nä, jag tror inte det spelar någon roll hur många swatcher jag ser av alla olika sandlack. Jag gillar det inte, även om färgen på det här var snygg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tror inte att de kommer gå hem hos den stora allmänheten heller, de flesta vill nog ha blanka, släta naglar.

   Radera
 8. Jag tycker Liquid sand-lacken är riktigt spännande, och detta är nog det finaste! :)

  SvaraRadera
 9. PARABENS PELO BLOG! ADOREI SUAS NAIL ART! JÁ ESTOU TE SEGUINDO... SE PUDER RETRIBUIR, FICAREI MUITO GRATA!

  www.lupapodemulher.com.br
  www.lupapodeblog.com.br

  SvaraRadera

Kommentera gärna!