tisdag 26 april 2011

Color Club Get Your Lem-on

Oj, vad trött jag har varit i dag! Har vänt på dygnet under påskhelgen och har därför känt mig som en zombie hela dagen. Men jag har i alla fall burit ett piggt lack, Color Club Get Your Lem-on, från Wicked Sweet-kollektionen. Neongult med grönt skimmer. Det ska vara likt Volt of Light från Electro Candy-kollektionen från 2008, men jag har inte det själv så jag har inte kunnat jämföra dem.

Formulan var bra, förutom att det krävs många lager för att det ska täcka. Jag har fyra lager på bilderna, men det täcker fortfarande inte. Ett vitt eller nudefärgat baslack är alltså att rekommendera.

Det doftar klart citronigt i början, men efter några timmar är doften sötare och snällare. Då får den mig mest att tänka på luktsuddisar.

Jag äger inte många neongula lack sen tidigare, så jag är glad att jag köpte detta. I morse var det en tjej på tunnelbanan som frågade vad det var för lack jag bar och som sa att hon tyckte färgen var cool. Det händer inte varje dag direkt.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Den där är fantastisk! Topp 3 2011 i alla fall."

English: After five days off work it was quite a shock to get up early again. I've been so tired all day, but my nails looked perky in Color Club Get Your Lem-on - a neon yellow with green shimmer. Such a fun color, though it's very sheer. I'm wearing four coats in the pictures and it's still not opaque. A white or nude base would solve that problem.

7 kommentarer:

 1. Haha, topp 3 alltså!? Han har roliga kommentarer din sambo :) Fint är det i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Jag gillade doften och att det är så pass grönt. Sen är skirheten irriterande så klart, men ändå ett godkänt lack.

  SvaraRadera
 3. Gud vad underbart med ett lack som doftar gott!

  SvaraRadera
 4. Väldigt fin färg! Jag hade nog köpt det om inte du och andra varnat för att det är så skirt, det är så mycket hjälp att läsa andras bloggar :)

  SvaraRadera
 5. Thats a jazzy colour, I like it.

  SvaraRadera
 6. Det här var fult tycker jag. Blev inte alls imponerad av de doftlacken jag beställde - så kväljande doft de har!

  SvaraRadera
 7. Neongult är ingen favorit hos mig, men det där ser faktiskt riktigt lockande ut. :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!