måndag 25 april 2011

Lumene Natural Code Stand Out

Det här är det första lacket från Lumene Natural Code som jag testar och jag måste säga att jag är förtjust! Stand Out är en otroligt vacker rosa med skimmer i en ljusare nyans. Ett lack jag vill bära på någon tropisk strand med en drink i ena handen och en bra bok i den andra. Ett lack som får mig att längta efter semester!

Är det inte helt förtrollande, så säg?

Formulan var lätt att kontrollera på nageln och hade inga konstigheter alls för sig. Det täckte bra efter två lager, men jag lackade ett tredje lager i alla fall och tycker nog att det gav färgen lite extra skjuts.

Flaskan är liten och innehåller bara 4,5 ml lack. Det innebär såklart att även penseln är liten och jag trodde först att det skulle ställa till med problem under appliceringen, men det gick faktiskt hur bra som helst.

Jag har två lack till från Lumene som väntar på att testas och efter den här positiva upplevelsen så måste jag nog ta mig en noggrannare titt på vad märket har att erbjuda.

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Det där var strålande vackert! Alldeles bedårande."

Har ni testat något lack från Lumene Natural Code? Eller är ni sugna?

English: This is the first time I've tried a polish from Lumene Natural Code and I'm very impressed! Stand Out is a gorgeous pink shimmer that makes me want to lie on a beach with a drink in one hand and a good book in the other. It makes me long for a vacation. It covered nicely after two coats, but I think a third coat added some depth to the color. The bottles are small, they only contain 4,5 ml of polish, which of course means the brush is very short. I thought that would cause me some problems when using it, but it really didn't. I will definitely buy a lot more Lumene polishes!

14 kommentarer:

 1. The bottle looks very cute. :) This is a nice glowing pink.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar faktiskt färgen! Har kommit på att jag inte är överförtjust i de flesta lack som om de var godis skulle smaka lite surt, men den här ser tillräckligt söt ut för mig ^__^

  SvaraRadera
 3. Fint!
  Jag har ett lite mörkare grått, låter kanske trist men det är supersnyggt! Enkelt att måla med och torkar relativt snabbt, synd att flaskan inte är större ;)

  SvaraRadera
 4. Jag har inga Lumene-lack, men det här såg väldigt vackert ut!

  SvaraRadera
 5. Håller helt med, det andas semester. Snyggt!

  SvaraRadera
 6. Jag har två Lumene Natural Code lack hemma, Make impact (rosa) och Party on (mörklila) och jag är kär i båda två. Jag har fått för mig att det rosa har en liten holoaktigtskimmer. Den kräver 3-4 lager, men det är det helt klart värt!

  SvaraRadera
 7. Oooh! Den var ju supersöt!

  SvaraRadera
 8. Karen D: Yes, it does! It's tiny. :-)

  Annie: Haha, då gissar jag att du nog inte gillar det jag har på naglarna nu, Color Club Get Your Lem-on. Det ser definitivt surt ut. :-)

  Carin: De kostar 45 kr/styck.

  Hanna: Jag gillar mörkgrå lack så det måste jag spana in!

  Roxcat: Jag tycker de verkar ha många fina faktiskt.

  Emma P: Tack!

  Maja L: Make Impact har jag också, visst ser den ut att ha väldigt fint holoskimmer. Ska bli spännande att se hur den ter sig på nageln.

  Sminkan: Visst är den!

  SvaraRadera
 9. Riktigt tjusigt!

  SvaraRadera
 10. Mmm får mig att tänka på färska sommar bär. Jätte vackert :)

  SvaraRadera
 11. Kanonfint! Pronto habegär!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!