söndag 3 april 2011

BB Couture Eve

I dag är en sådan dag då jag önskar att jag hade en mycket bättre kamera, en som kunde ta riktigt vassa närbilder och verkligen visa hur jäkla fint dagens lack är. BB Couture Eve släpptes med kollektionen Infamous Lovers i höstas. Basen är brungrön, sen finns där ett diskret rosarött skimmer och glitter i grönt och guld. Eve är helt klart ett av de mest intressanta lacken i min samling.

Det ser lite knottrigt ut på bilderna, men det beror på att jag inte har något topplack på. Jag lackade på topplack senare och då försvann knottrigheten.

Formulan var ganska tunn, men inte rinnig på något sätt. Jag trodde att det här skulle kräva tre lager för att täcka, men två lite tjockare lager räckte alldeles utmärkt.

Jag är helt kär i det här! Jag kan tänka mig att många tycker att det här är fult, men i mina ögon är det vackert.

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Det ser ut som tjära som det fastnat grus i. Jag tycker inte det var så fint."

English: BB Couture Eve is a fantastic polish! It's so unique and intriguing. The base is a murky greenish brown and it hides a subtle pinkish shimmer and also some very pretty green and gold glitter. What an awesome combination! The formula was a little thin, but very easy to control while applying it. I thought this was going to be a three coater, but it turned out that two was enough.

7 kommentarer:

 1. Hihi, din sambo är alltid kul. Jag tycker inte heller att det var så fint, men rätt intressant var det ju förstås...

  SvaraRadera
 2. Köper du allt ditt nagellack själv? Eller är det nån som
  Sponsrar dej? Isåfall hur?

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig till fullo, det här är ett riktigt vackert lack, det är.. spännande!

  SvaraRadera
 4. Spännande är det, och ibland tycker jag det är tokfint, men jag är lite småbesviken samtidigt. Jag vet inte varför. BB Couture har några riktigt snygga lack och sen en bunt som jag både gillar och är lite missnöjd med, som detta. Sen har de en jädra hög med lack jag inte alls gillar också, så klart, men av dem jag köpt liksom. Jag förväntar mig nog mer för pengarna och ville nog att Eve skulle glittra mer och vara mer... grön!

  SvaraRadera
 5. Emma P: Det är synd att bilderna blev så dåliga, tycker Eve är mycket finare i verkligheten.

  Anonym: Jag köper de flesta lack själv, men det händer att jag får pressutskick med lack från PR-byråer.

  Lackynails: Spännande är en bra beskrivning av Eve. Älskar sådana här lack med en basfärg, skimmer i en annan färg och så lite glitter i ytterligare en färg som pricken över i:et. :-)

  Sminkan: Jag tyckte inte det såg så lattjo ut i flaskan, men väl på naglarna blev jag positivt överraskad. Men jag hade inte haft något emot om den varit grönare och glittrigare heller. :-)

  SvaraRadera
 6. intressant lack måste jag säga!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är skithäftigt - väldigt punkigt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!