fredag 5 maj 2017

Glam Polish - Which Witch?

Hoppas allt är bra med er! Jag är inne på dag 11 av en envis förkylning. Jag har ändå jobbat, men energin har varit vansinnigt låg. Men nu tror jag att det börjar ordna upp sig, igår kände jag mig hyfsat normalpigg, om än fortfarande hostig och snorig. 

Sminkan och Emma kör ju holofredag hela maj och mitt bidrag är faktiskt ett holografiskt lack – även om det inte är helt uppenbart.

Glam Polish - Which Witch? har jag fått i present av en av tjejerna i min lackgrupp på Facebook. Den släpptes med Halloween-trion 2015. Basen är en silverholo som sen är pyntad med lila och blå mikroglitter och lila skimmer. Otroligt tjusig! Mina bilder fångar verkligen inte hur snyggt det är, särskilt i solsken förstås, men några solbilder har jag tyvärr inte åt er.Den täcker fint på två lager och var ett nöje att lacka med. :-)

Mitt betyg: 4/5

Glam Polish Which Witch? was released with the Halloween trio in 2015. I got mine as a gift not too long ago and I absolutely love it! The base is a silver holo. Then there's added purple and blue micro glitter and gorgeous purple shimmer. It's such a beautiful nail polish, much more stunning than my sun-less pictures show. The formula was really nice and it covers in two coats.

5 kommentarer:

 1. Ett jättefint lack och vad roligt att du också vill fira holofredag!<3

  SvaraRadera
 2. Wow, this is absolutely gorgeous!

  SvaraRadera
 3. Förlåt du fick min smitta :(
  Så läckert lack dock!

  SvaraRadera
 4. Oj, jag har missat att det är holofredag! Ska skärpa mig till nästa fredag. Det här lacket var dock inte riktigt min stil, men ändå kul för att det känns lite annorlunda.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!