torsdag 24 november 2016

OPI - Can't Read Without My Lipstick

Jag lackade med OPI Can't Read My Lipstick för ett par veckor sen. Samma dag bröt jag pekfingernageln långt ner. Jag vet, den är ju inte särskilt lång bilden, men det gick uppenbarlige ändå att bryta den. Därav min tystnad här. Å andra sidan har jag haft fullt upp ändå så den här bloggpausen kom ganska lägligt.

Nåja, nu tar vi och pratar om Can't Read My Lipstick. Jag älskar färgen, det är en djup oxblodsröd crelly. Tyvärr blev jag inte riktigt kompis med formulan så den stora kärleken uteblir ändå.


Jag upplevde formulan som särdeles rinnig. Jag lyckades dränka nagelbanden på två naglar vilket orsakade en hel del svärande. När man lackar under bebisens sovpaus så har man inte tid för såna struligheter. Jag lackade två lager, men borde lagt på ett tredje insåg jag i efterhand. Det blev lite väl ojämnt med två lager.

Nåja, jag trivdes ändå bra i manikyren eftersom färgen är helt i min smak. Jag hade dock önskat mig en mer smärtfri applicering. 

Mitt betyg: 2/5

Min pekfingernagel är fortfarande inte lång nog för att jag ska vilja visa den för er, men det dröjer nog inte länge. Tills dess ska jag försöka avverka en del recensioner som legat och väntat alldeles för länge.

OPI Can't Read My Lipstick is a deep, oxblood red crelly. I loooove the color, it's right up my alley. I didn't love the formula though, I found it to be quite runny and managed to drown the cuticles on two of my nails. When you do your nails while the baby is napping you don't really have time for problems like that. I did two coats, but should have done a third one since it turned out a little too uneven for my taste.

4 kommentarer:

  1. I also wish it had been a cream - rather than a crelly!
    But the color is gorgeous!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är jättefint men rinnigheten lät ju inte så kul och inte heller den brutna nageln. Kul att du är tillbaka!

    SvaraRadera

Kommentera gärna!