onsdag 27 maj 2015

Recension: OPI Wipe-Off!

OPI Wipe-Off! släpptes i augusti förra året och var en av finalisterna i nagelkategorin i årets Daisy Beauty Awards. Det rör sig om wipes dränkta i remover, förpackade i engångsförpackningar. Tanken är att man kan bära med sig en i väskan för akutborttagning av lack och att de är praktiska att ha med sig på resan.

Personligen är jag ju typen som inte tycker det är det minsta jobbigt att släpa med mig en flaska remover och lite bomullsrondeller när jag reser, men så anstränger jag mig heller aldrig för att packa lätt. Att resa med enbart handbagage har aldrig varit min grej, om man säger så.

Hur fungerar de då? Visst går lacket bort, och det räcker med en wipe för att ta bort lacket från samtliga tio naglar (åtminstone så länge det rör sig om ett vanligt kräm- eller skimmerlack och inte ett glitterlack, skulle nog inte våga hoppas på så mycket från dessa när det gäller glitterlack). Det tar dock lite längre tid än vad det gör när jag använder remover + bomullsrondell. 

Nej, jag föredrar vanlig, hederlig remover och mina bomullsrondeller, jag kommer fortsätta släpa med mig det på mina resor. Men en toppenprodukt för er som verkligen värdesätter att resa med lätt packning och har lite tålamod med att borttagningen tar längre tid.

En förpackning innehåller tio individuellt förpackade wipes. Priset ligger på 115 kr.

OPI Wipe-Off! was one of the finalists in the nail category of Daisy Beauty Awards. It is wipes drenched in nail polish remover and packed individually. You're supposed to bring them with you when you travel and/or carry one in your purse for times when you suddenly feel the need to remover your polish. Personally, I don't mind bringing a bottle of remover and some cotton pads with me when I travel, I'm not one to travel lightly. 
So how did they work? One wipe removes the polish from all ten nails, but it takes longer than when I use my remover and cotton pads. So it definitely works, but I'll stick with my usual way of removing polish - even when I travel.

3 kommentarer:

  1. Kan säkert vara bra för den som vill packa lätt. Jag vill det ibland så ja kanske att det kan va nåt för mig.

    SvaraRadera
  2. Jag packar alltid lätt. Får bära min väska själv så då blir det så... Men just för att jag packar lätt är det ingen stor grej att ha med sig en liten flaska remover och rondeller. Men som akutgrej i handväskan kan det ju absolut vara en praktisk grej. Jag har faktiskt testat Gunrys (billigtbilligtmärke) som ligger i en liten burk och de funkade faktiskt rikigt bra. Kostar betydligt mindre än 115 kr. :)

    SvaraRadera
  3. Kul att höra vad du tyckte om dem. Jag tänkte testa dem när jag drar till Tjeckien i nästa vecka, men är väl lite tveksam eftersom jag så ofta har glitter. Och så jobbigt är det som sagt inte att ha med en liten flaska remover och några bomullsrondeller.

    SvaraRadera

Kommentera gärna!