fredag 20 februari 2015

Faby - Faby's Red

Hoppas ni alla är på ett härligt fredagshumör! Det är jag i alla fall. :-)

I dag tänkte jag visa er ett av lacken från Faby som jag fick hem förra veckan. Det här är Faby's Red, ett riktigt pinuppa-rött krämlack. Sjukt härlig nyans! Det lyser verkligen om naglarna med detta på.  Formulan var kanon. Bra tjocklek och lättkontrollerat. Väldigt glansigt även utan topplack och det täcker med två lager.

Mitt betyg: 4/5

Mitt först möte med ett lack från Faby var en rakt igenom positiv upplevelse. Lacken kostar 119 kr/15 ml och finns att köpa på vissa Ica Maxi. Snart ska de också finnas på Shopping4net.se.

Faby's Red is the first polish I've tried from the italian brand Faby. It's a very bright red creme. This is definitely my kind of red. The formula was excellent and it has a great shine. This is two coats.

14 kommentarer:

 1. Nu är vi där igen... RÖTT är alltid RÄTT. Det är så läckert, klassiskt, utmanande o gulligt! Det håller alltid. Och det här var en snygg röd färg, verkligen!
  Trevlig helg!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en FANTASTISK röd! Och som du skriver, rött funkar alltid. :-)

   Radera
 2. I'm tempted to say a fabulous Faby :D
  And it is - super gorgeous!

  SvaraRadera
 3. Skitsnyggt! Vad gött att formulan var så bra. Lite dyrt tycker jag allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prismässigt är det ju i mellanklassen. Inte budget, men inte heller lyx.

   Radera
 4. Jättefin och glad röd! Kul med nytt märke, lite högt pris kanske men det ser ändå trevligt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju egentligen inte dyrt om man jämför med märken som OPI och Essie, men det är ju dyrare än Depend och Isadora. :-)

   Radera
 5. Såå vackert med rött! Vad kul att det var bra kvalitet på det också. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kul med ett nytt märke som verkar bra. Nu har jag ju bara testat ett lack än så länge, men håller tummarna för att det fortsätter imponera.

   Radera
 6. Just nu är jag mest fredagstrött, men jag är väldigt glad att det är helg! Vilken härlig röd det här var, förstår att den föll dig i smaken...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!