fredag 26 februari 2010

Välkomna hit!

Efter att ha gått och funderat i månader på om jag ska våga ta steget och starta min egen nagellacksblogg har jag nu äntligen kommit till skott. Här ska jag få nörda loss helt obehindrat om mitt intresse för nagellack. Förhoppningsvis kommer det att innebära att jag får utlopp för mina lackpassioner här så att jag slipper tjata hål i huvudet på stackars ointresserade vänner, bekanta och kollegor. :-)

För att ni på bästa sätt ska få en bild av min lackpersonlighet passade jag på att ställa mig själv några väl valda frågor.

Anne, hur skulle du egentligen beskriva din lackstil?
- Jag gillar de flesta färger, men är särskilt svag för lila och blått. Men allt som sticker ut går hem. Efter att ha använt riktigt iögonfallande färger kan det dock vara skönt att lacka med något mer traditionellt och diskret.

Men vadå, hur mycket kan du om naglar egentligen?

- Jag är ingen nagelterapeut. Jag kan vad jag har läst mig till på forum och på andra bloggar. Och fastän jag vet att man bör smörja in naglarna med nagelolja varje dag så gör jag inte det. Jag är för lat.

Hur ofta byter du nagellack?
- Det beror på, i snitt varannan till var tredje dag. Jag blir stressad av alla oanvända lack jag har i min Helmer så jag försöker ständigt komma i kapp.

Hur många lack äger du?

- Jag vet inte exakt, men fler än 250 stycken.

Det är sjukt.

- Jag vet.

Tanken var att jag skulle publicera min första NOTD i kväll, men eftersom timmen är sen får det vänta tills imorgon. Välkomna tillbaka!

11 kommentarer:

 1. Välkommen in i bloggvärlden.
  Nu ligger din blogg bland mina favoriter. Får vi se om du sköter dig så den blir kvar där *haha*

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du har kommit igång, det finns allldeles för få svenska nagelbloggar =) lycka till med bloggandet, ser med spänning fram emot nästa inlägg'

  SvaraRadera
 3. Kajalpennan: Tack, vad glad jag blir! Jag lovar att göra allt jag kan för att förtjäna att ligga kvar där även i fortsättningen. :-)

  Purity: Ja, det känns superkul - och lite pirrigt måste jag erkänna. Ska alldeles strax ge mig på att lägga upp min första NOTD.

  Caisa: Jaaa, eller hur! :-)

  SvaraRadera
 4. Helena: Ja, det är verkligen superkul. Har varit lite allmänt småfnissig hela dagen, haha!

  SvaraRadera
 5. Åh, vad roligt! Äntligen!
  Välkommen till bloggosfären. Den är mer beroendeframkallande än man tror. ;-)

  SvaraRadera
 6. Vad kul att du har börjat blogga! :) Håller med föregående kommentator om att det finns alldeles för få svenska nagelbloggar. Och 250 st nagellack är inte alls sjukt :)

  SvaraRadera
 7. Ninni: Ja, det tog ett tag, men nu har jag äntligen fått ändan ur så att säga! :-)

  Emelie: Hehe, det råder nog delade meningar kring huruvida det är sunt eller inte att äga 250+ nagellack. Roade mig häromveckan med att plocka fram allihopa och ställa dem på soffbordet och när jag var klar kände jag mig lite oroad över mig själv, haha!

  SvaraRadera
 8. fy fasike så underbart, denna blogg kommer hamna under mina favoriter, finns inge underbarare än att läsa om egentligen helt tok meningslösa saker. underbart med folk som är stolta över sina udda hobbisar.

  SvaraRadera
 9. Anonym: Vad kul att du gillar den! :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!