måndag 14 december 2015

OPI Press * For Silver

I dag började sambon jobba igen efter att han tagit ut sina tio pappadagar. Jag har haft en kompis här på fika och varit på första bvc-besöket med Tuva. Och sen var den dagen slut, typ.

Nåja, det blir ett sent inlägg i alla fall. Press * For Silver har en frostig finish och färgen är någon slags mix av silver med en roséton och champagne. Inte någon favorit vare sig färgmässigt eller finishmässigt. Nä, det passar mig inte alls. 


 Formulan var lagom tjock och lättkontrollerad, men den frostiga finishen innebär förstås en hel del synliga penseldragsmärken. Jag har tre lager på bilderna.

Mitt betyg: 2/5

Frost alltså. Varför? Finns det några som gillar frostiga lack?

OPI Press * For Silver is a rosy silver/champagne with a frosty finish. I don't care much for either the color nor the finish. Why make frosty polishes like this one? Is there really people out there that likes them? The formula was easy to control, but the finsih does mean you're left with a bunch of visible brushstroke marks.

8 kommentarer:

 1. Inga kommentarer på ditt inlägg! Och det förstår jag... vad finns det att tillägga. Ingenting! Det här lacket är ju för trist helt enkelt. En eloge till dig som försöker iallafall :)
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag försöker visa alla lack, även de som inte faller mig personligen i smaken.

   Radera
 2. It certainly is very difficult to describe - but I feel about it like you do ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeah, it's not a very flattering polish.

   Radera
 3. Huu, nä, fy bövelen. Haha.

  SvaraRadera
 4. Undrar om nån tycker detta är fint, känns tveksamt faktiskt. Lät som att ni hade en mysig första dag,måste bli lite chockartat att helt plötsligt vara ensam med Tuva efter att ha delat på det den första tiden:)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!