söndag 13 december 2015

OPI Hello Kitty

I fredags hämtade jag ut en ny kollektion från OPI som släpps i mitten av januari. Kollektionen heter Hello Kitty by OPI. Jag har ingen som helst relation till Hello Kitty, men tycker ändå att det är ett superroligt samarbete. Kollektionen går (såklart) mycket i rosa och jag gillar ju rosa så det känns skoj. Kollektionen består av 12 lack, mestadels krämlack, men här finns också ett skimmerlack och två glitter.

Flaskbilder!


Förhandsfavoriterna är Look at My Bow!, Starry Eyed For Dear Daniel, Charmmy & Sugar, My Pal Joey och My Twin Mimmy. Eftersom jag inte kan någonting om Hello Kitty så säger mig namnen ingenting, jag lär få googla en del för att förstå dem.

Som sagt, kollektionen släpps i Sverige i mitten av januari och lacken kommer att kosta 155 kr/15 ml.

Vad tror ni om Hello Kitty by OPI? Blir ni sugna på något av lacken? 

Received pr samples of the upcoming Hello Kitty by OPI collection. It will be released in the middle of january here in Sweden. Pink is the dominating color (of course) and I like pink so I'm happy. The blue My Pal Joey and the yellow My Twin Mimmy looks awesome as well. 
Do you think you will be getting any of these?

10 kommentarer:

 1. Detta kommer bli dyrt...är så inne i en röd och rosa period på naglarna. Dock börjar jag känna mig sugen på vår och sommarlack. Går och väntar på China glaze kollektionerna!

  Hoppas det går bra med bebis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är fortfarande helt inne på vinterkollektionerna, men kan tänka mig att jag kommer få ett sug efter vårfärger i januari. Efter nyår brukar jag vilja ha något gladare, då börjar jag tröttna på vintern. :-)

   Radera
 2. En söt kollektion, den är nog inte riktigt i min smak då jag inte är så mycket för rosa men några ser helt klart intressanta ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag började blogga trodde jag att jag tyckte rosa var tråkigt, men har sen insett att det faktiskt är en av mina (iofs många) favoritfärger. :-)

   Radera
 3. Det är många fina lack här! Har heller ingen relation till Hello Kitty men fastnade för kollektionen direkt när jag såg bilderna.

  SvaraRadera
 4. My favorites are on the second and third photos!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I like those too! The only one I can't say I like when looking at the bottle is Kitty White. White shimmers are seldom flattering on me.

   Radera
 5. En söt kollektion tycker jag. Det ska bli roligt att se dina swatch!
  / Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!