söndag 6 december 2015

Oopsie Daisies Tiramisu

Ibland ser jag lack som ser ganska udda ut och inte helt sällan dras jag till dem av någon anledning. Oftast handlar det väl om att jag inte har något liknande sen tidigare och då känns det som jag behöver det i min samling. Oopsie Daisies Tiramisu är ett sådant lack. Det är ganska länge sedan jag köpte det, men det har stått lite bortglömt i ett skåp fram tills nu. Basen är beige och så finns här mikroglitter i vitt och brunt glitter i flera olika storlekar. Färger som definitivt får en att tänka på desserten som lacket är uppkallat efter.

 
Nja, det är inte vackert. Men jag är ändå glad att ha det i samlingen. För nej. jag har ju inget liknande sen tidigare. :-)

Formulan var utan anmärkning. Bra på alla sätt. Tre lager krävdes för att det skulle täcka helt.

Mitt betyg: 3/5

Oopsie Daisies Tiramisu has been in my stash for quite some time, but I haven't gotten around to trying it until now. It has a beige base with white micro glitter and brown glitter i different sizes. I wouldn't say it's pretty, but I don't have anything else like it so I'm happy I got it. :-) The formula was very good and it took three coats to make it opaque.

6 kommentarer:

 1. Maybe not pretty, but certainly also not ugly in any way - and it's very interesting!

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte det såg rätt intressant ut! Vackert är kanske inte rätt ord men roligt och unikt!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker faktiskt att det ser fint och annorlunda ut

  SvaraRadera
 4. Mer intressant än snyggt men jag kan absolut förstå att du dras till såna lack. När man har så stora samlingar så har man ju de mesta vanliga lack och då återstår ju att jaga de lite mer udda kombinationerna :)

  SvaraRadera
 5. Jamen det här lacket GILLAR jag. Det var roligt, klassiskt i färgerna och snyggt rent ut sagt. Den beiga färgen var ju klockren som bas.
  / Maria

  SvaraRadera
 6. Alltså jag gillar ju inte Tiramisu så mycket och det här blev lite för rörigt för mig tror jag.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!