fredag 27 november 2015

OPI Super Star Status

Fredag i dag och även fast jag är mammaledig så får jag ändå fredagskänslor! Gamla vanor sitter i antar jag. :-)

Dagens lack är Super Star Status från Starlight-kollektionen. Ett glitter som föll mig i smaken. En ofärgad bas full med silverfärgat mikroglitter och så lite större guldhexor. Jag gillar när man kombinerar silver och guld i samma lack, det blir både snyggt och effektfullt.

Ytan blir ganska knottrig och vill man ha den slät får man nog ösa på med ett gäng lager topplack. Jag nöjde mig med ett och accepterade knottrigheten. Formulan var väldigt bra, den är inte onödigt tjock utan faktiskt rätt lagom och glittret sprids med lätthet ut jämnt över nageln.

Jag har tre lager på bilderna och då upplevde jag det som helt opakt i verkligheten. Det såg dock bra ut redan vid två lager, men då får man lite VNL.

Mitt betyg: 4/5

OPI Super Star Status is made out of silver micro glitter and medium gold hex glitter in a clear base. I absolutely love this, I think the silver and gold looks great together and it's definitely wearable on it's own. I've used three coats, but I thought it looked great after two coats as well. The surface is pretty structured, if you'd like it smooth you would probably need a ton of top coat so I didn't bother with that and settled for one coat. The formula is really great and glitter distribution is a easy.

6 kommentarer:

 1. Åh, det där har jag missat! Det måste jag ha!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är helt klart värt att skaffa! Jättefint!

   Radera
 2. It is very festive and blingy in the good way!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know, it's so pretty! Blingy in a sort of classy way too. :-)

   Radera
 3. Snyggt och riktigt festligt

  SvaraRadera
 4. När denna presenterades trodde jag att det var struktur för att den såg så ojämn ut. Har inte testat den själv och är lite osäker på om jag skulle trivas med den men det börjar väl bli dags att undersöka den saken...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!