torsdag 27 augusti 2015

OPI Worth a Pretty Penne

I dag visar jag ett lack från OPI:s höstkollektion Venice. Worth a Pretty Penne är ett kopparfärgat foillack. Vissa beskriver det mer som roséguld, men jag får mest kopparvibbar. Jag gillade det här! Sofistikerat och elegant. Jag kan tänka mig att det inte passar till alla hudtoner, jag är inte helt övertygad om att det passar min egen, men gillade det ändå på mig själv. 


Det finns lite tendenser till penseldragsmärken här, men de syns inte särskilt mycket. Formulan var helt okej, men något rinnig. Jag behövde tre lager för att få det täckande.

Mitt betyg: 3/5

OPI Worth a Pretty Penne is part of the fall collection Venice. It's a elegant and sophisticated copper foil. Some describes it as a rose gold, but I feel like it's more copper. It tends to leave tiny brushstroke marks, but they're not that visible. The formula was pretty nice, though a tad bit runny. This is three coats.

5 kommentarer:

 1. Snyggt! Jag tycker det här påminner mig om något av lacken från Muppet-kollektionen, eller om det är Sprung från Mariah Carey kollektionen jag tänker på?!?
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror Sprung är snäppet mer spännande än detta, det händer ju lite mer i Sprung. :-)

   Radera
  2. Aboslut, jag tycker också den var snyggare! Varm and Fozzie, heter färgen från Muppet-kollektionen. Den är snäppet mörkare, men snygg den också!

   Radera
 2. Det ser rött läckert ut! Jag tänker nog roséguld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, jag försökte se roséguld, men såg bara koppar. :-)

   Radera

Kommentera gärna!