måndag 17 augusti 2015

KB Shimmer Belle of the Mall

Det blev visst en lång bloggpaus. Har haft fullt upp under våra två veckor i Skåne och helt ärligt inte haft någon större lust att ägna mina naglar någon särskild tid. Men nu är jag hemma igen och har inte så mycket planer under mina två kommande semesterveckor.

KB Shimmer Belle of the Mall släpptes med vårkollektionen 2014 och är en present jag fått i min födelsedagsgrupp på Facebook. Basen är en skir, korallfärgad jelly och i den finns massor av holografiskt glitter i olika storlekar. Jag upplevde den som för skir för att jag skulle orka bära den på egen hand så jag lade två lager ovanpå ett ljusrött krämlack. Kanske ett dumt val av bas, jag borde ha satsat på en mer korallfärgad variant i stället. Men det blev ändå fint tycker jag.


 Formulan var mycket bra och lättlackad. Jag avslutade med ett lager Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Mitt betyg: 4/5

KB Shimmer Belle of the Mall was released with the 2014 spring collection. It has a sheer coral jelly base and lots of prismatic silver glitter in different sizes. I felt it was a little too sheer for me to try and wear it on it's own so I've layered two coats on top of a light red base. I'm not completely happy with my choice of base since the coral base disappear against it. A coral base would have been a lot better. Anyway, I still think it's pretty.
The formula was great, very easy to apply.

8 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Jag har saknat dig...
  Vilket fint lack du startar upp med! Otroligt snyggt och riktigt läckert rött. Slurp!
  / Maria

  SvaraRadera
 2. Det är skönt med bloggpaus ibland, kan tycka att det hör till lite när man har semester. men kul att du är tillbaka såklart och med ett fint och trevligt lack!

  SvaraRadera
 3. Aww, this is cute and beautiful!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!