tisdag 14 juli 2015

The Neverending Story Challenge - Pastel and Glitter: Darling Diva 'Cuda

Jag brukar ju inte hoppa på utmaningar, men någon gång ska ju vara den första. Det är Helena på Lacky Corner som ligger bakom denna. Syftet är att testa lack som blivit liggande otestade för länge. Varje vecka  har ett tema och den här första veckan är det pastell och glitter. Två av den här veckans inlägg kommer vara på det här temat, resten blir vanliga inlägg.

Jag börjar med ett glitter som fått stå alldeles för länge. Darling Diva 'Cuda är ett sånt där lack som jag är galet glad att jag har i min samling, men jag har liksom väntat på rätt tillfälle att plocka fram det. Dum taktik för risken är ju att det blir liggande i en mindre evighet. 'Cuda släpptes i alla fall med den otroligt hajpade kollektionen Muscle Car och det måste väl vara två år sen den släpptes? Jag grämer mig fortfarande för att jag inte skaffade alla lacken när de fanns att få tag i, men jag är glad för de jag har. 

Lacket består av en blå jellybas sprängfylld med blått och prismatiskt glitter. Det här är två lager ovanpå Powder Perfect Loves Lost.

 Formulan var väldigt smidig, särskilt med tanke på allt glitter. Jag avslutade med ett lager Glitter Food och ett lager Digital Flash, båda från Nail Pattern Boldness.

Tyvärr var inte solen framme när jag fotade detta så ni får inte se hur fint det glittrar. 

Mitt betyg: 5/5

I usually don't do challenges, but there's a first time for everything, right? Helena at Lacky Corner is the host of the Neverending Story challenge, which is about showing those beauties that have been sitting among the untrieds for way too long. This weeks theme is pastel and glitter. I'm starting with a true beauty, Darling Diva 'Cuda from the Muscle Car collection. I've sort of been waiting for the right time to wear this, which of course never comes. The base is a gorgeous blue jelly and it's packed with blue and prismatic glitter. Talk about sparkle fest! The formula was pretty great, especially considering the heavy amount of glitter.


12 kommentarer:

 1. Oh wow, this really is gorgeous <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know! I so wish I had the whole collection!

   Radera
 2. Det är verkligen makalöst vackert. Jag köpte bara ett av de gröna, och som jag ångrar mig nu :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag har tre av lacken, men önskar verkligen att jag hade allihopa. :-(

   Radera
 3. Galet vackert! Kul att du är med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att få en anledning att plocka fram de här godbitarna som blivit liggande otestade. :-)

   Radera
 4. Underbart, både färgen i sig och hela kombon.

  SvaraRadera
 5. Det här är verkligen ett fantastiskt lack! Grämer mig också att jag inte köpte alla lacken när de fanns...

  SvaraRadera
 6. An amazing glitter! really gorgeous :)

  SvaraRadera
 7. Alltså WOW vilken snygg glittermanikyr och nyansen är ju så härlig

  SvaraRadera
 8. Åh vilket snyggt nagellack, fattar det som att det inte finns mer... synd.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!