söndag 5 juli 2015

OPI Gwen Stefani Holiday - sammanfattning

Det här inlägget kommer ju väldans sent, men jag tänkte bjuda på en sammanfattning av 2014 års julkollektion från OPI - Gwen Stefani Holiday. Kanske inte vad ni förväntar er så här i juli, men så får det bli. :-)

Som vanligt rankar jag dem i favoritordning.


 


 


 


 
 


 
15. Sleigh Parking Only.  

 

 
 


Gwen Stefani Holiday var verkligen en omfattande julkollektion. Så här i efterhand tycker jag den hade sina fördelar, men på andra sätt var den en besvikelse. Jag är glad för de spännande glitterlack och de vackra skimmerlack den bjöd på, men tycker det var trist att den innehöll tre röda lack som var extremt lika varandra. Hade de röda lacken varit mer varierande hade jag inte tyckt det var något negativt - jag älskar ju rött - men Fashion a Bow, What's Your Point-settia och Cinnamon Sweet var lite för lika för att jag skulle kunna uppskatta dem ordentligt. 
A late recap of the Gwen Stefani Holiday collection! I loved the shimmers and the glitters, but wasn't thrilled about a few of the reds that were very similar to each other.

7 kommentarer:

 1. det va en del fina färger!!gillar glitter lacken!=p

  SvaraRadera
 2. Det här var ju inte en allt igenom spännande kollektion, jag gillade dock väldigt många av lacken. Min rangordning hade sett helt annorlunda ut än din:)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar ju röda lack och hade förmodligen satt några av dom högre, men i ärlighetens namn var det inte lite väl många ganska likartade röda i en och samma kollektion?

  SvaraRadera
 4. Just like Helena I also would have placed some of the reds and magentas higher, but I love seeing your ranking - and see the entire coll. in one place!

  SvaraRadera
 5. Jag har flera av dessa lack: Comet in the Sky, So Elegant, Kiss Me-Or Elf! och Snow Globetrotter :)
  ÄLSKAR Comet in the Sky och Snow Globetrotter... tänkte köpa First Class Desires men så inbillade jag mig att Autumn Leaves från IsaDora var en passligt nära dupe så jag köpte det istället ;)
  xx

  SvaraRadera
 6. Jul i juli funkar det med :D Jag köpte bara ett lack från denna kollektion, Snow Globetrotter, men nu när jag ser dina bilder igen så blir jag lite sugen på några fler!

  SvaraRadera
 7. Tycker det är jätte många snygga lack i den kollektionen

  SvaraRadera

Kommentera gärna!