tisdag 3 december 2013

OPI Wonderous Star

Okej, turen har kommit till Wonderous Star från OPI:s julkollektion Mariah Carey Christmas. Det här var ett av de lack jag var mest nyfiken på när pressutskicket landade i brevlådan. Kalltonat guldglitter med lite större svarta hexor.

Det är ganska skoj, men jag är inte så kär som jag förväntade mig att vara. Jag brukar ju föredra kalla guldnyanser, men i det här fallet hade jag nog tyckt att det varit snyggare om det varit lite varmare i tonen.
Jag har tre lättlackade lager på bilderna. Då har jag fortfarande lite VNL, men jag var nöjd. Ett fjärde lager hade förmodligen gjort det helt täckande.

Mitt betyg: 3/5

OPI Wonderous Star is a cool toned gold glitter with larger black hex glitter. This was one of the holiday polishes that I was most excited to try. And even though I do think it's fun, I'm not as crazy about it as I though I'd be. I usually prefer cool toned golds, but in this case I think I would have liked it better if the gold was slightly warmer. 
Anyway, the formula was good and I'm wearing three coats in the pictures.

17 kommentarer:

 1. Nja... jag känner mig skeptisk ;-)

  SvaraRadera
 2. Alltså...jag vet inte, det ser å ena sidan väldigt coolt ut, lite som schackrutig målarfärg vilket jag gillar. Å andra sidan ser det ut som russin i gröt/grus i snöhögar...och sånt gillar jag inte.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar det, ser lite unikt ut :)

  SvaraRadera
 4. Lite mer varm ton hade nog gjort susen, men fint ändå.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det här är riktigt läckert, men det skapar inget köpbegär. Att se det på dina bilder räcker bra :)

  SvaraRadera
 6. Det här kan jag ha och mista. Helst mista... för jag sparar pengarna till något mer intressant lack.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Grodyngel-ägg??? Nä usch, det ser äckligt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. YES. Grodägg har jag tänkt sen jag såg det första gången. Äckligt vill jag inte påstå, men inte heller något som faller mig i smaken.

   Radera
 8. Njae, ser ut som om du fått vallmofrö i ditt guldiga lack. ;-)

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att det är rätt fint men det är inget lack jag längtar efter att skaffa själv...

  SvaraRadera
 10. hmm, blev liksom lite exalterad när jag såg det första gången men nu...njäe... däremot gillade jag förra depend du visade =)

  SvaraRadera
 11. Nja, lite tunt kanske och det ser ut som du pepprat naglarna med svartpeppar ;)

  SvaraRadera
 12. Har precis lackat med det också och det är...lite udda i alla fall. Tror jag gillar det. Men första tanken var eg "vem har slängt massa kiwikärnor i mitt lack?". Jag la förresten fyra lager men det blev inte nån större skillnad mot tre (fortfarande lite VNL) så det är nog lite bra att inte slösa på lagren :-)

  SvaraRadera
 13. Håller med dig. Denna hade nog vunnit några pluspoäng till genom att ha en varmare guld i sig, men snyggt var det.

  SvaraRadera
 14. Vi har nog mött det från olika håll, jag var övertygad om att jag skulle hata det och sen var det rätt fint liksom, men förväntar man sig snyggt och får en gammal polyesterpäls från 1985 så är det så klart inte samma sak.

  SvaraRadera
 15. Never tried those nail lacquer.
  how long lasting are they?

  SvaraRadera

Kommentera gärna!