tisdag 24 december 2013

Årets julaftonsmanikyr - Darling Diva A Christmas Story

Äntligen julafton! Min favorithögtid utan tvekan. Vid lunch ska jag hem till mamma där det blir Kalle Anka, julbord, julklappar och massa, massa mys.

På naglarna har jag ett fantastiskt vackert lack (eller två egentligen, det är en layering) som jag bestämt sedan länge att jag ska ha i dag. Det är det underbara Darling Diva A Christmas Story som jag lagt ovanpå Essie Head Mistress. Jag har velat ha detta sedan jag såg det hos Lacky Corner och Alizarine Claws förra året. Jag köpte min flaska hos Edgy Polish i våras, tyvärr verkar den vara slutsåld för tillfället. Men om ni får chansen att lägga vantarna på det - bara gör't!

Det blir tyvärr bara en bild, jag var verkligen ute i sista sekunden när jag skulle fota det, det var knappt något dagsljus kvar.


Mikroglitter i rött och grönt i en ofärgad bas. Otroligt glittrigt och vackert! Det här är två lager av A Christmas Story och jag tycker att det gav lagom med glitter. Formulan är kanon, inte för tjock och glittret sprider sig jämnt över nageln utan ansträngning.

Glittret är inte särskilt knottrigt så man behöver inte massa lager med topplack för att få en slät yta, jag nöjde mig med ett lager Seche Vite.

Mitt betyg: 5/5

God jul på er och hoppas ni alla får en underbar julafton! Vad har ni på naglarna i dag?

Merry Christmas! Today is christmas eve, my favorite holiday! I know in large parts of the world you celebrate christmas on the 25th, in Sweden we celebrate on christmas eve. I'm spending the day with my family, eating lots of food and christmas candy and opening presents.
This year's christmas manicure is Darling Diva A Christmas Story, layered on top of Essie Head Mistress. It's a gorgeous, sparkly glitter topper, consisting of red and green micro glitter. It's not super gritty, so one coat of Seche Vite gave me a smooth surface.
I hope you all have a wonderful christmas holiday!

17 kommentarer:

 1. Jättefint och väldigt juligt. God jul Anne!

  SvaraRadera
 2. It's beautiful. Merry Christmas!! :)

  SvaraRadera
 3. låter som en härlig jul! med en väldigt fin manikyr =) god jul

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en härlig jul, hoppas din också var det!

   Radera
 4. Det är nåt speciellt med rött + glitter! God Jul!

  Själv bär jag Ruby Slippers!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen, det är så galet vackert!

   Radera
 5. God jul! Jag har little red corvette på naglarna idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det låter som en perfekt julmanikyr! Måste skaffa den själv. :-)

   Radera
 6. som vanligt supersnyggt.
  god jul, anne!

  SvaraRadera
 7. Jag borde verkligen kommit ihåg att ta med min flaska för det är ju så juligt och härligt! Men... det blev ju DDP ändå och jag är väldigt nöjd med min julmanikyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket DDP blev det? Little Red Corvette kanske?

   Radera
 8. Superfint! Det här är på väg hem till mig as we speak! :D Å jag tänker inte vänta med att testa det till nästa jul ;)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!