måndag 2 september 2013

Paket från Edgy Polish och Shimmer

Det blir ett sent inlägg i dag. Jag har haft fullt upp hela dagen med mycket på jobbet och ett besök på vårdcentralen därtill. Jag har en inflammerad svettkörtel i armhålan - aj! Jaja, jag har fått antibiotika som förhoppningsvis ska hjälpa.

Efter jobbet hämtade jag ut två små paket, ett från Edgy Polish med tre lack jag ska recensera. Och så ett paket från Shimmer innehållandes en liten vinst i en giveaway som jag inte ens kommer ihåg att jag deltagit i - så skoj!
Visst ser de fina ut? Mentality är ett relativt nytt märke hos Edgy Polish, Katarina fick in dem för ett par veckor sedan. Root Beer Barrel släpptes med Pahlish's sommarkollektion Summer Soda Fountain, men känns som det ultimata höstlacket. Det ser fantastiskt ut i flaskan. Sector 7-G från Happy Hands släpptes med den nya kollektionen Springfield, USA som är inspirerad av The Simpsons. Den bär jag på naglarna just nu och jag tokgillar det!Jag är lite förvirrad över namnet på Shimmer-lacket. Det heter alltså Giveaway, men Cindy som ligger bakom Shimmer brukar ju alltid ge lacken tjejnamn? Nåja, det spelar ju ingen roll.

Vad har ni för lack på gång? Vad suktar ni mest efter just nu?

Got some nail mail today. One package with three polishes that can be bought from Edgy Polish, sent to me for reviewing purposes. And a small package from Shimmer, containing a small prize from a giveaway I can't even remember participating in. :-)

16 kommentarer:

 1. Jag hittade en riktig lemming på Norway Nails idag från Chaos & Crocodiles... Men plånboken tillåter inte riktigt just nu :/ Dina nya ser väldigt spännande ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också på en low buy för tillfället. Men på nästa lön blir det säkert någon beställning. :-)

   Radera
 2. Ser med spänning fram emot bilder på Sector 7-G! Själv har jag precis fått lön efter min första arbetsmånad efter 1 år som föräldraledig (=äntligen pengar över till lack!) så jag har 4 paket med diverse härligheter på väg hem till mig! ;) Lite A-england, lite OPI San Francisco och Zoyas höstkollektion bl a.

  SvaraRadera
 3. Väldigt fina allihopa! Ser mest fram emot att se Sector 7-G. Jag har inget direkt på g. Köpstopp. Försöker i alla fall ;) Har alldeles för många otestade just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar Sector 7-G, ska visa den i veckan!

   Radera
 4. Åh, det finns så många lack som jag suktar efter! Idag fick jag äntligen mitt Infra-Red från China Glaze och det är himla fint...fast jag hade liksom väntat mig mer. Den här veckan ska jag skaffa Moondust och Black Diamond från Kicks och dem är jag väldigt nyfiken på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har Infra-Red hemma men har inte testat den ännu. Tror jag kommer gilla det. Kicks-lacken lät spännande!

   Radera
 5. Riktigt fina. Sector 7-G såg riktigt fint ut. Har precis fått hem det jag suktar mest efter men annars så har jag sett en massa roliga australienska märken som jag såklart måste testa medans jag är här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyllos dig som har möjlighet att djupdyka ner bland alla fina australiensiska märken!

   Radera
 6. Jättesnygg blå...

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett matt lack så det ska bli spännande att testa. Brukar ju inte gilla matt, men det här lockade mig.

   Radera
 7. Jag kommer ihåg att jag såg ditt namn som vinnare i en Facebook Giveaway hos Shimmer :) Jag är mest nyfiken på Pahlish lacket ser helt gudomligt ut.

  SvaraRadera
 8. Åååh, ska bli väldigt spännande att se dina bilder :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!