söndag 15 september 2013

OPI A-Piers To Be Tan

Nu är jag hemma igen! Vi har haft det fantastiskt härligt, Korfu är en otroligt grön och vacker ö.  Vi kom hem vid 03.00 i natt och jag har inte sovit så många timmar så i dag lär det inte bli mycket gjort här hemma. Planen är att swatcha lite lack, kanske spela lite tv-spel och bara mysa.

I dag har jag det sista av OPI:s San Fransisco-lack åt er. A-Piers To Be Tan, ett ljusbrunt krämlack som för tankarna till kola.

Jag var helt inställd på att jag skulle gilla detta eftersom jag brukar falla för varmt bruna lack som detta. Men det känns liksom lite platt. Det är ok, men inte så mycket mer. Ett mellanlack, alltså.Jag hade oturen att få en borste som var lite ojämn så det gjorde appliceringen lite extra utmanande. Annars var formulan tunn och rinnig, men den täcker åtminstone med två lager. 

Mitt betyg: 3/5

Okej, nu ska jag börja ta mig an de 367 olästa inläggen jag har i min Bloglovin-feed.

I'm back home from my vacation in Corfu, Greece. What a beautiful island! But as always, it's also nice to be back home and to sleep in my own bed. 
Today I have the last of the San Fransisco polishes from OPI for you. A-Piers To Be Tan is a light, warm brown that makes me think of caramel. I was convinced I was going to love this, but I think it falls a little flat on me. It's nice, but not great. 
My brush was a little uneven, which made application a little trickier than necessary. The formula was thin and runny, but at least I only needed two coats for full coverage.

8 kommentarer:

 1. Ahh vad synd att du inte gillade den, jag hade tänkt skaffa den eftersom den ser så fin ut på bild! Xx

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
 2. Hihi, våra tvillingar blev till på Korfu, mkt romantiskt ställe.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar OPI, men har än så länge bara provat ett av San Fransisco lacken - haven`t the foggiest. Nu måste jag ju kolla vad du skrev om den. Hehe.
  Det här lacket du har nu är inte helt min färg alltså. Jag tycker det ser alldeles för orange ut, och även om det kan se så fint ut på rätt person, så skulle jag aldrig köpa det.

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni har haft det skönt!

  SvaraRadera
 5. Blir sugen på Daim när jag ser det här, men eftersom jag är allergisk mot både mjölk och djurförsök blir det varken Daim eller opi lack ;) Men välkommen hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag som alltid trott att OPI inte är testat på djur? :(

   Radera

Kommentera gärna!