torsdag 4 april 2013

Snowcrystal vår 2013

Jag masade mig iväg och hämtade ut ett paket i dag som innehöll vår- och sommarkollektionen från Snowcrystal. Snowcrystal är ett svenskt märke som det inte pratas så mycket om, förmodligen för att det är ett märke som inte är jättelätt att få tag i. De finns (eller fanns åtminstone, är inte hundra procent säker på att de fortfarande finns) på Åhléns City och på deras egen webbshop.

Vårkollektionen består i alla fall av åtta lack och ser faktiskt riktigt trevlig ut. Jag blir lite konfunderad när jag tittar på deras hemsida, där visas inte Sheer Taupe som en del av kollektionen, utan i stället en lila som heter Soft Thistle. Nåja, det här är de lack jag fått hem i alla fall.Naturligtvis är det de fyra på den understa bilden som intresserar mig mest - det är riktiga Anne-färger! Även om Tangerine Red inte ser direkt röd ut i mina ögon, utan korallrosa. Funky Pink ser ju helt fantastisk ut - vilken härlig sommarfärg!

Snowcrystal kostar 69 kr/7 ml. 

Vad tycker ni om dessa? 

I just received press samples of the spring- and summer collection from swedish brand Snowcrystal. The four in the bottom picture are the ones I'm most excited to try - they're all colors that I feel like wearing right now. 

19 kommentarer:

 1. Hej!
  Tråkigt med förkylning, genomlider en själv just nu... Krya på dig!
  Hur jag hittade din blogg vet jag knappt ;) Men jag sökte runt lite på olika lacker och så kom din sida upp. Gillar den skarpt! ;)
  Jag har en fråga om Seche Vite... När lägger man på den? Har läst många olika tekniker men du verkar ju testat ganska länge så jag tänkte att jag frågar dig :)

  /Annika.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Seche Vite ska aldrig användas ovanpå lack som hunnit torka helt, utan medan det är fuktigt. Jag brukar lacka på det så fort jag applicerat själva nagellacket.

   Radera
  2. Aha, då ska jag testa det i morgon :)
   Tack för tipset.

   /Annika.

   Radera
 2. Vilken snygg kollektion, inte hört talas om märket. Ja de fyra underst ser riktigt snygga ut, måste hålla med dig där. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är ett ganska okänt märke, det är det.

   Radera
 3. Håller med om att de fyra sista ser mest intressanta ut, speciellt Funky Pink, vilken härlig rosa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst ser den underbar ut! Den kommer nog vara först ut att testas!

   Radera
 4. Vad konstig det kändes med en kollektion utan något blått eller grönt. Men jag ser några intressanta lack här iallafall:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det har du rätt i. Och vad kul att det blivit så vanligt med blått och grönt att man reagerar när det saknas. :-)

   Radera
 5. Lite pricey för bara 7 ml tycker jag...men om de kommer med någon wow-färg så kan man ju omvärdera det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan jag hålla med om.

   Radera
 6. Jo, de finns fortfarande på Åhléns! Tittade på dom för någon dag sen bara :)
  Ingen höjdarkollektion för mig som mest föredrar blått och grönt ;) men håller med ovanstående att Funky Pink ser härlig ut! Den skulle jag vilja se swatchad först! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra! Funky Pink blir nog först ut att testas. :-)

   Radera
 7. Nice collection, those bottom ones look really nice.

  SvaraRadera
 8. Flera som ser riktigt vackra ut, framför allt på nedre raden. Borde kanske spana in dessa vid tillfälle...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag känner för starka, glada färger just nu så de lockar mig mest också. :-)

   Radera
 9. Gillar designen på flaskorna, de är inte samma som de tre Snowcrystal jag har hemma. Färgerna var fina men inget jag hade sprungit till affären för att köpa.

  SvaraRadera
 10. Att de inte är så kända kan bero på att deras färger är lite basic, och så är de ju lite dyra också. Om jag får gissa. Man kan förresten också inhandla dem på eleven.se.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!