lördag 27 april 2013

OPI Euro Centrale - sammanfattning

Äntligen har jag hunnit testa mig igenom hela Euro Centrale-kollektionen från OPI. Jag är ju inte den snabbaste, men det får ni tåla. Det trillar ju in nya kollektioner hela tiden som jag blir nyfiken på och som jag inte kan låta bli att börja testa ifrån och det i kombination med tidsbrist gör att det tar lite för mig att bli klar med en hel kollektion.

Just nu har jag så många otestade lack att jag gett mig själv ett litet köpstopp tills jag hunnit testa en del. Nu bröt jag i och för sig mot mitt köpstopp igår, men jag var tvungen att lägga en liten premiärbeställning hos nyöppnade Edgypolish.com. En svensk webbshop med indiemärken! Lyckan! De har dessutom ett finfint premiärerbjudande nu i helgen. Alla kunder som registrerar sig får 10 % rabatt med koden WELCOME och alla beställningar inom Sverige är fraktfria om man beställer för minst 350 kr. Jag kunde såklart inte motstå att klicka hem några finingar.

Men bla bla bla. Det här inlägget skulle ju sammanfatta Euro Centrale. Tillbaka till det alltså.

Som vanligt har jag rangordnat dem i favoritordning.
Jag känner mig lite ljummen till kollektionen som helhet nu när jag testat mig igenom alla lacken. Å ena sidan finns här några riktigt fina lack. Å andra sidan tycker jag att det är för många mörka, o-våriga färger. Jag är ju ganska traditionell av mig. Jag vill ha pasteller eller glada färger till våren. Efter den långa vintern är jag trött på mörka lack. Samtidigt tycker jag att det är bra att nagellackstillverkarna inte alltid kör på den förutsägbara vägen med pasteller utan att de gör något helt annat i stället.

Kollektionen känns också rejält spretig färgmässigt, jag saknar en röd tråd. 

Nåja. Mina verkliga måsten från den här kollektionen är lacken jag rankat på plats 1-4.

Tycker ni att jag rangordnat dem rätt? Vilken är er favorit?

13 kommentarer:

 1. Det enda lacket jag känner att jag verkligen vill ha (läs: måste ha!) är Polka.com! Däremot tycker jag Can't Find My Czechbook och My Paprika is Hotter Than Yours ser himla fina ut också! Hoppas på att kunna beställa hem alla tre inom en snar framtid! :)

  SvaraRadera
 2. Men åh, blev så nyfiken på den shopen nu men jag kommer bara till en sida som heter textalk eller något när jag provar att komma in...

  SvaraRadera
 3. Nja, inte helt rätt rankning enligt mig. ;D
  Det är en ganska svag kollektion och jag såg bilder på höstkollektionen för ett tag sedan utan att svimma av hänförelse. Fast några godbitar verkar det ju ändå vara i den med.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. OPI Eurso Euro er min definitive favoritt, men det er nok mest fordi eg har lengta så lenge etter den perfekte indigofarga lakken og endeleg funni han.

  A womans Prague-ative er nydeleg på alle bileta eg har sett, men gyldne oransje-farger kræsjar dessverre totalt med hudtona mi.

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte heller komma in på webshopen du länkade. ):

  SvaraRadera
 7. Förutom första platsen ;) så håller jag med dig någorlunda på rankingen :)
  Sen är det alltid kul med sammanfattningar tycker jag! :D

  SvaraRadera
 8. http://www.edgypolish.com/sv/

  Här är en adress
  A

  SvaraRadera
 9. Jag har köpt Such A Budapest vilket jag älskar. Polka.com ser fin ut också, några andra är okej men inga måsten. Tack för tipset om edgypolish, har lagt en liten beställning, sjukt svårt att bestämma sig för det fanns många finisar där =)

  SvaraRadera
 10. Några fina lack var det här men saknar också en röd tråd faktiskt XD

  SvaraRadera
 11. A Woman's Prague-ative är så himla tjusigt, och i solen då exploderar det bara. Such a buda-pest är också en av mina favoriter! Jag tycker precis tvärtom dig att det är en rätt bra röd tråd, modet i östeuropa brukar vara himla spretigt, färgglatt och glittrigt och det tycker jag dom har fångat här :-) More is more, typ.

  SvaraRadera
 12. Tack för rangordningen! Jag håller med dig helt och hållet! Men ingen kan beskriva färger som du, eller forumlera sig så knivskarpt. Tack för en bra blogg (återigen). :)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 13. A Woman's Prague-ative är min favvo! Så snygg. Sugen på köp. Ha en fin eftermiddag

  SvaraRadera

Kommentera gärna!