fredag 12 april 2013

OPI Couture de Minnie - flaskbilder

I dag har jag fått ännu en ny kollektion från OPI i mina händer - en jag faktiskt inte ens visste var på väg. Förra våren släppte OPI en Mimmi Pigg-inspirerad kollektion som hette Vintage Minnie Mouse. Nu är det dags för en andra kollektion inspirerad av samma lilla mus. Den här gången heter den Couture de Minnie och består av fem lack i olika finishar. Här finns både kräm, skimmer, glitter och liquid sand.Min solklara förhandsfavorit är glitterlacket Minnie Style. Det består av cirkelglitter i vitt och mörkrosa i en ofärgad bas. Ser fantastiskt fint ut och kommer nog bli fint över till exempel Chic From Ears To Tail, eller varför inte ett ljusgrått lack?

Vad gäller resten av kollektionen så tycker jag inte att den känns så jättespännande. Jag gillar ju både rött och rosa, men de här nyanserna väcker inget särskilt sug i mig. Namnen däremot är ju väldigt söta. Innie Minnie Mighty Bow - så gulligt!

Kollektionen ska finnas i butik i början av juni och lacken kostar som vanligt 150 kr/styck.

Vad tycker ni om Couture de Minnie? Ser ni något som lockar?

Just received press samples of the OPI Couture de Minnie collection. Cute names, but maybe not the most exciting colors. I love how Minnie Style looks in the bottle though, white and dark pink circle glitter in a clear base. Will look fabolous on top of Chic From Ears To Tail or perhaps over a light grey creme? 

19 kommentarer:

 1. Minnie style som du säger blir jag sjukt sugen att se swatcher på! =)

  SvaraRadera
 2. Minnie Style ser otroligt fint ut. De andra kanske inte är lika spännande men jag älskade Vintage Minne Mouse kollektionen så jag lär skaffa alla de här i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskade också Vintage Minnie Mouse, The Color of Minnie är en av mina favoritröda. :-)

   Radera
 3. Jag gillar A Definite Moust-Have.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte helt övertygad, får se hur den tar sig ut på naglarna.

   Radera
 4. Jag har ju blivit lite förälskad i liquid sand, och rött älskar jag ju också, men kombinationen vet jag ingenting om ännu, så jag är ju såklart nyfiken på magazine cover Mouse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kan vara fin, men den ser liiite för ljusröd ut för min smak.

   Radera
 5. Åh jag älskar allihop, det slutar nog med att jag köper hela alltet. Eftersom jag inte varit hooked på nagellack så himla länge, ett par år bara, så tänker jag inte missa något som kan bli ett HTF om ett par år när jag normalt skulle komma på att jag vill ha det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den tabben har man ju gjort några gånger. :-)

   Radera
 6. Jag tycker precis som de att Minnie Style ser väldigt intressant ut men resten lite småtråkiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är inte helt övertygad om de andra, men vi får se.

   Radera
 7. A Definite Moust-Have och Minnie Style är nog de som lockar mest utifrån dina bilder -hur det blir i irl återstår att se;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. A Definite Moust-Have ser väldigt lik ut Come To Poppy från Nice Stems-kollektionen från typ 2011, och den är ingen jättefavorit.

   Radera
 8. Minnie Style ser såååå härligt ut...:-)

  SvaraRadera
 9. Svar
  1. Ja, den kan tänkas bli min andra favorit, om den tar sig bra ut på naglarna. :-)

   Radera
 10. Kollektionen ser ju onekligen sockersöt ut. Alltså inte så mycket för mig. Minnie Style lockar mest. Jag tror ändå det slutar med att jag skaffar hela kollektionen. Jag älskade Mimmi Pigg som barn så jag skulle lätt kunna köpa kollektionen bara på grund av inspirationen till lacken.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!