torsdag 7 mars 2013

OPI My Vampire is Buff

OPI My Vampire is Buff är verkligen min kopp te. Mjukt vitt som drar åt ljust, ljust beige. Jag misstänkte att det här skulle vara en hit och jag hade rätt. Älskar riktigt, riktigt ljusa naglar. Så snyggt! Formulan var tunn och lättkontrollerad. De två första lagren blev lite strimmiga, men ett tredje lager jämnade ut det.

My Vampire is Buff släpptes med vårkollektionen Euro Centrale och finns i butik just nu för 150 pix.

Mitt betyg: 5/5

Vad tycker ni? Gillar ni såhär ljusa naglar?

OPI My Vampire is Buff from the Euro Centrale collection is a soft white that leans toward a very light beige. This is so me! I knew I would love it when I saw it in the bottle and I was right. 
The formula is thin and easy to paint with. The first two coats went on a little streaky, but the third coat evened it out.

15 kommentarer:

 1. Tror jag har velat klart angående den där nyansen nu, och jag tror jag hoppar över den. Jag föredrar helt enkelt ännu ljusare naglar, och då helst rena, vita sådana.

  SvaraRadera
 2. Den är ok i skugga, då ser den vaniljkrämig ut. Men i solljus ser den faktiskt lite sjuk ut. Den gör då skäl för sitt namn! Vampyre... ja det är väl så huden ser ut - anemisk och blodfattig. Nä, tyvärr den här färgen är jag fin inomhus, men i solljus mister den sin charm. Jag håller med Chasoophia - en renare vit är finare!

  SvaraRadera
 3. Åh jag älskar det här lacket :) såå fint :)

  SvaraRadera
 4. Ingen hit för mig tyvärr... Är mer förtjust i mörkare skimmerlack, mer skimmer kanske hade gjort mig mer sugen på detta.

  SvaraRadera
 5. Blir sugen på att plocka fram mitt och testa om det är lika snyggt på mig :) Tre lager för att bli av med det strimmiga är ju faktiskt inte så farligt med ett så här ljust lack.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar den också - i skugga. Det är en jättefin lite äggskalig färg i skuggan som jag önskar den kunde behålla även i sol och så. Den mer beigeaktiga blir för varm på mig.

  SvaraRadera
 7. Inte riktig min kopp av te, men den ser ändå trevlig ut. En bra färg när man känner för att inte sticka ut så mycket.

  SvaraRadera
 8. Fint! :-) Men andra swatcher jag sett, så har det sett så gult ut, så jag har inte vågat beställa det.. Men på dina bilder ser det superfint ut.

  SvaraRadera
 9. Jag älskar ljusa lack jag med, så det här är en given vinnare!

  SvaraRadera
 10. Det är riktigt snyggt och det klär dig!!
  Har börjat gilla så här ljusa färger på sistone faktiskt.
  Blev sugen att testa ett otestat i samlingen nu som också är riktigt ljust ;)

  SvaraRadera
 11. Håller med CHAOSOPHIA DÄR /Liza

  SvaraRadera
 12. Jag gillar verkligen det här lacket. Färgen känns verkligen vampyrig när den inte är så "ren". :)

  SvaraRadera
 13. Jag har läst fler som blivit tok-kära i det där så det förtjänar förmodligen den kärlek det får. Jag velar lite. Om det blir plats över i en låda kanske..

  SvaraRadera
 14. tycker det är fint med ljusa naglar men tycker det är väldigt svårt att få ljusa lack fina, speciellt vita/beiga. själv har jag you're such a budapest på naglarna. bara ägt det i tre veckor men redan målat med det två gånger =) önskar er en trevlig helg!

  SvaraRadera
 15. Hm, detta gör mig velig. Kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte. :D

  SvaraRadera

Kommentera gärna!