lördag 2 mars 2013

OPI Eurso Euro

När jag såg OPI Eurso Euro i flaskan tyckte jag inte det såg så väldans upphetsande ut. En fin blå, men inget att skriva hem om, typ. Men det är mycket bättre än så, jag är riktigt förtjust i det och har redan hunnit bära det två gånger. En högglansig blå nyans som hamnar någonstans mellan kungsblå och mörkblå.

Den första bilden är inte helt färgkorrekt, den är inte riktigt så ljus och lysande som den ser ut där. De andra bilderna stämmer bättre överens med verkligheten. Formulan var åt det tunnare hållet och mycket lätt att lacka med. Två lager gav mig full täckning. Högglansig finish även utan topplack. Inte för att jag någonsin skulle hoppa topplack, men i alla fall.

 Mitt betyg: 4/5

Visst är det fint?

OPI Eurso Euro is a saturated blue that lands somewhere between a royal blue and dark blue. A great shade and I've already worn it twice. 
The formula is on the thin side and very easy to control. Two coats gave me full coverage.

19 kommentarer:

 1. Härlig färg verkligen :)

  SvaraRadera
 2. Det där lacket är verkligen ett måste ur kollektionen för mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen värd att skaffa!

   Radera
 3. Blir den mörkare med seche? Jag har ett blått lack som liknar detta, från loreal tror jag, men det blir JÄTTEmörkt med seche.. Tråkigt eftersom jag inte använder något annat topplack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag upplevde inte att färgen ändrades med SV.

   Radera
 4. Den är verkligen snygg!

  SvaraRadera
 5. En jättefin blå som jag vill ha! Stiligt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, skaffa den! Du kommer gilla den!

   Radera

Kommentera gärna!