lördag 30 mars 2013

China Glaze Yell-O-Neil

Glad påsk på er allihopa! För årets påskmanikyr plockade jag fram China Glaze Yell-O-Neil, ett härligt gult lack med glassflecks i guld. Det släpptes med sommarkollektionen Surf 2007, jag klickade hem det ett år senare med min allra första lackbeställning från USA. Sedan dess är det ett högt älskat gult lack och mitt mest använda i den gula kategorin.

Formulan är väldigt bra för att vara ett gult lack. Det blir inte särskilt strimmigt, utan varje lager blir jämnt och fint. Det är dock ganska skirt, jag behöver fyra lager för att det ska täcka helt. Om man kan leva med viss VNL så klarar man sig med tre.

Mitt betyg: 4/5

Jag lackade med det här i torsdags, samma dag som jag skulle åka bort. Jag var stressad eftersom jag var tvungen att packa, förbereda lite inlägg till bloggen och dessutom tänkte klämma in lite träning däremellan. Naturligtvis hade jag inte tålamod att vänta på att manikyren skulle torka och jag hade sabbat den fullständigt inom tjugo minuter från att jag tog bilderna. Det åkte alltså av och lacket jag bär i dag är alltså ett helt annat. Men jag ville i alla fall visa gult på påskafton.

Vilket lack bär ni på tassarna i dag?

This isn't really my easter eve manicure, I managed to sabotage it completely within 20 minutes. I'm away for the holidays so I was in hurry and didn't have time to let it dry completely. Anyway, this is China Glaze Yell-O-Neil from the Surf collection that was released in 2007. I got it in 2008 and it's been a very loved yellow in my stash since then and probably the one I've worn the most. The formula is pretty good for a yellow, though it's a bit sheer. I'm wearing four coats in the pictures, but if you don't mind some VNL you can stop at three.

15 kommentarer:

 1. Det var verkligen påskigt! Som flytande äggula :-) Jag har precis gjort lite gula prickar på mitt Essie Navigate Her (prickar med ChG Happy go lucky). Ska ta en bild snart. Glad påsk!

  SvaraRadera
 2. Eftersom jag inte gillar gula lack så har jag en annan favorit som inte är speciellt påskig, nämligen I have a Herring problem från OPI.

  SvaraRadera
 3. Jättefint. Hur kan jag ha missat det här? Jag älskar ju gult.

  SvaraRadera
 4. Som Jennysjox skrev så är det första jag tänkte på också flytande äggula :)

  Väldigt fint i alla fall!

  SvaraRadera
 5. Åååååh! Flecks! Jag måste ha det!

  SvaraRadera
 6. Som äggula med flecks, gillar't mycket!

  SvaraRadera
 7. Åååh! Älskar nästan hela surf-kollektionen och detta är favoriten. Så himla härligt. :)

  SvaraRadera
 8. En vacker gul, även om det inte är min färg....:-)

  SvaraRadera
 9. Det här är verkligen jätte fint. Ska nog ta mig en titt på den kollektionen.

  SvaraRadera
 10. Vilken fin gul! Måste nog skaffa detta!

  SvaraRadera
 11. Megasnygg gul, men inget som klär mig tyvärr ^^

  SvaraRadera
 12. Snyggt! Den här helgen kör jag på Color Clubs Daisy Does It..!

  SvaraRadera
 13. Glad påsk på dig också Anne! Väldigt påskiga naglar:)

  SvaraRadera
 14. Fint skimmer och fin färg. Inte så skrikig som många andra gula. Gillar visserligen det skrikiga men trevligt med variation

  SvaraRadera
 15. Varifrån har du köpt dina China Glaze?

  SvaraRadera

Kommentera gärna!