fredag 1 april 2011

Nya invånare i Helmer

Äntligen fredag! Vilken hektiskt, men rolig, vecka det har varit! Efter jobbet hämtade jag ut ett paket från Transdesign.com.

Från Color Club: Masquerading, Wink, Wink, Twinkle och Ulterior Motive.

The Lime Starts Here, Alias och Alter Ego.

Misa Office Polish-tics och OPI The "It" Color

Nu ska jag och sambon lägga oss i sängen med en skål med chips och varsin Cola light och kolla på en film på laptopen. Hoppas ni får en trevlig helg, fina läsare!

10 kommentarer:

  1. Najs! Hur många fina lack som helst. Är Alter Ego likt Space cadet från orly? Jag är lite sugen på det men jag vill inte ha en dupe. Ha en mysig kväll :-)

    SvaraRadera
  2. Jag har Masquerading på naglarna just nu men har inte hunnit fota och nu är det kraftig tipwear. Blir alltså inga bilder på den, tror jag. Men snygg är den! Jag har precis samma från Alter Ego serien som du och de är verkligen fina!
    Så himla sugen på The IT Color är jag också, så den skulle jag lätt vilja beställa bums men ska försöka hålla mig lite.

    SvaraRadera
  3. The It color ser jättefin ut! De andra också, men särskilt den :)

    SvaraRadera
  4. Åh, jag har spanat länge på Alter Ego-serien men inte slagit till än. Blir lite avis... Ska bli kul att se bilder sen.

    SvaraRadera
  5. Åh vilka härliga färger! Wink wink twinkle ser helt underbar ut och The IT Color verkar vara den perfekta AIK-gula nyansen ;-)

    SvaraRadera
  6. Jätte fina är de allihopa. Denna vårkollektion från Color Club är riktigt snygg måste jag säga. Synd att deras lack gör mina naglar gula, skulle ha köpt massor av nyanser annars.

    SvaraRadera
  7. Charlotte: Yes, I'm very happy with my little haul! :-)

    Veronica: Jag har inte jämfört dem sida vid sida, men kan göra det vid ett senare tillfälle.

    Carina: Eller hur! :-)

    Caroline: Det är det lacket jag är minst sugen på av dessa. Har inte läst så mycket gott om Starry Temptress-kollektionen, tyvärr.

    Sminkan: Jag hade varit sugen på The It Color hur länge som helst när jag äntligen fick tummen ur - ser fram emot att testa det nu!

    Kerstin: Ja, jag är nog lite extra glad över den också. :-)

    Nailsbynoir: Jag velade lite innan jag bestämde mig för att beställa några av dem eftersom jag hade läst ett par inlägg om att de inte var så fina som förväntat. Men de ser väldigt fina ut i flaskan i alla fall. :-)

    Lackade naglar: Jag ser särskilt mycket fram emot att testa The It Color, tror inte jag har någon liknande gul sen tidigare. :-)

    Miss-bjones: Oj, gör de dina naglar gula? Jag tror inte de har missfärgat mina naglar värre än något annat märke.

    SvaraRadera

Kommentera gärna!