torsdag 9 december 2010

Zoya Kelly

Det här är en NOTD jag bar för ett tag sen. Zoya Kelly från höstkollektionen Wonderful. Ett mörkgrått krämlack som drar åt blått.

Jag gillar ju grå lack och den här nyansen tycker jag är ytterst klädsam.

Formulan var kanske något åt det tjockare hållet, men på ett bra sätt. Det räcker med två lager för att det ska täcka helt.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Jag tyckte det där var rätt fint. Det ser bättre ut på naglarna än vad det gör i flaskan."

English: Zoya Kelly was released with the Wonderful collection. It's a dark grey creme that leans a little blue. I really like grays and I think this shade is very flattering. The formula was a bit on the thick side, but it's very easy to control on the nail. Two coats is all you need.

11 kommentarer:

 1. Mmm! Den är väldigt snygg!

  SvaraRadera
 2. Det där var snyggt! Ser ut att vara ett lättburet vardagslack. Jag gillar sådana eftersom jag har ett jobb där jag inte kan ha alltför extrema nagellack om dagarna. Glitterlack får jag nörda loss på om helgerna... :-)

  SvaraRadera
 3. Mmmm. Snyggt. Är sugen på detta och det gröna (vad det nu heter) från samma kollektion.

  SvaraRadera
 4. Snyggt och klassiskt- precis som jag gillar. Men den ser ut att dra ganska mycket åt blått? Eller är det mina färginställningar tro? ;-)

  SvaraRadera
 5. Tjingeling Anne, jag är en ny läsare i nagelbloggsvärlden. Har precis hittat runt till lite nya favoritbloggar, din bland annat. Men eftersom jag är ny (haha) så hänger jag inte med på era förkortningar ibland, vad är NOTD förkortning på? Jag har precis fått koll på VNL... Hahah:)

  SvaraRadera
 6. Hm, jag trodde Kelly var mer lila, ser ju så ut på Zoya.com... Tror nog jag kan stryka det från önskelistan nu, det är fint på dina långa naglar men det passar nog inte på mina små kortisar :)

  SvaraRadera
 7. Denne var veldig lekker! :)

  SvaraRadera
 8. Jag har sett Kelly poppa upp lite här och där på sistone, och det är riktigt snyggt! Det ser så härligt krämigt ut, och jag gillar att det drar lite åt det blåa hållet :)

  SvaraRadera
 9. Å riktigt snyggt:)Hamnar direkt på önskelistan.

  Ha en trevlig helg.

  SvaraRadera
 10. Sminkan: Visst är den! :-)

  Nailsbynoir: Jo, det är hyfsat lättburet. Men tänk vad tiderna förändrats, tror inte att ett grått lack skulle klassats som lättburet för tio år sen. :-)

  Pamsan: Shawn heter det gröna i samma kollektion. Jag har det, men har inte hunnit testa det ännu. :-)

  Veronica: Visst drar det ganska mycket åt blått, men det är fortfarande grått. Köper man det här och tror att man ska få ett blått lack blir man nog besviken.

  Alexandra: Välkommen hit! NOTD står för Nails Of the Day. Dagens lack, helt enkelt. :-)

  Nailspotting: Jag tror Kelly skulle vara supersnygg på korta naglar! :-)

  Solveig: Eller hur!

  Nailsbybellan: Ja, jag uppskattar också den blå tonen. Färgen ser liksom lite "hajig" ut. Som en serietidningshaj. :-)

  Kerstin: Tack!

  Nail Polish Junkie: Tack och hoppas du också får en härlig helg.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!