måndag 21 juni 2010

Nails Inc Belgrave Place

Först och främst vill jag varna er. När jag satt och lackade om till Nails Inc Belgrave Place började mina ögon rinna och det medförde att mascaran började rinna ner i mina ögon - vilket inte var särskilt skönt. Jag satt och blinkade som en tok, kisade och insåg att jag fick vara glad om penseln överhuvudtaget träffade nageln.

Och en brasklapp: Belgrave Place är inte så blå som det ser ut på bilderna. Det är lila som drar kraftigt åt blått. En så kallad "blurple". Den var helt omöjligt att fotografera.Det här var första gången jag testade ett lack från Nails Inc. Formulan var godkänd. Två lager räckte för full täckning.

Mitt betyg: 3/5
Sambons kommentar: "Du ser vampigt sensuell ut i det där."

Jag köpte Belgrave Place från engelska Asos.com, men Hqhair.com och Lookfantastic.com har också Nails Inc. Jag känner inte till någon svensk butik eller webbshop som säljer märket, men jag kan ha fel.

Har ni testat Nails Inc?

English: Nails Inc Belgrave Place is not as blue as it looks in the pictures, it's a blurple creme. It was impossible to photograph correctly. This is the first Nails Inc polish I've tried and I'm pleased. This is two coats.

13 kommentarer:

 1. Snyggt! P g a din blogg spenderade jag alldeles för mycket pengar på Lookfantastic igår, tur jag inte såg det här lacket innan för då hade det blivit ännu dyrare ;) Nu hoppas jag bara att min naglar ska bli lika snygga som dina också! Kan du inte göra ett inlägg om hur du sköter dina naglar så att de blir så otroligt snygga?

  SvaraRadera
 2. snyggt, men det är tråkigt att det ska vara så himla svårt att få till lila på foton!
  Din sambos kommentar är superb.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det ser urläckert ut! Jag har ett rött lack från nails inc och det är superbra, täckande som bara den...

  SvaraRadera
 4. Petra: Haha, jag tycker inte alls att mina naglar är särskilt snygga. Åtminstone inte utan lack, kanske ska jag visa dem au naturelle någon gång! Men visst kan jag visa upp vad jag använder för att sköta om dem. :-)

  Andrea: Visst är det trist att det är så svårt (för att inte säga omöjligt) att fotografera lila lack!

  Emma P: Det är himla fint! Jag kommer absolut att köpa fler Nails Inc framöver.

  SvaraRadera
 5. Har inte testat Nail Inc men är grymt sugen, de har en del riktigt fina fäger :)

  SvaraRadera
 6. Minimänniskan21 juni 2010 19:32

  Ooooh! Har Asos börjat skicka nagellack internationellt? Det ville de ju inte innan, haha jag ser ny större utgiftspost torna upp sig =)

  SvaraRadera
 7. Nailspotting: Ja, jag är allt sugen på att köpa fler. Synd att de är förhållandevis dyra.

  Minimänniskan: Har de inte gjort det tidigare? Det här är iofs bara andra gången jag beställt lack från dem, förra gången var ett par Ciaté förra sommaren.

  SvaraRadera
 8. Verkligen fin glans på det. Ett vackert lack.

  SvaraRadera
 9. Riktigt härlig färg! Jag kan faktiskt se att det är lite lila.

  Jag kämpar på med mina skivande naglar. Har precis filat ned mina två resterande problemnaglar så jag hoppas att de ska vara ok när de växer ut igen. Har låtit bli nagellack hela tiden, så att naglarna ska få "tillfriskna" ordentligt. Det hjälper till att det är sommar, de är alltid "bättre" på sommaren av någon anledning, och växer som ogräs!

  jag smörjer och smörjer med nageloljan du rekommenderade. :) Den gör i alla fall att de ser fina ut!

  SvaraRadera
 10. Jag är dålig på att kommentera men jag tycker alltid du har jättesnygga nagelbilder, bra texter och jag älskar fortfarande din sambos kommentarer!

  SvaraRadera
 11. På bilderna ser det verkligen tokblå ut! Hur var det att lacka med annars (förutom ögonen)

  SvaraRadera
 12. Sminkan: Ja, det är ett urtjusigt lack, fick flera komplimanger för det faktiskt. :-)

  Mia: Sommartid brukar vara bra för naglarna. Fortsätt olja och ha lite tålamod. Att förändra naglarnas kondition brukar ta lite tid, men olja ger resultat :-)

  Marybeth: Tack! Sambon är mäkta stolt över den uppskattning han får. :-D

  Kajalpennan: Jag måste säga att det faktum att jag hade så ont i ögonen gjorde att jag inte riktigt kunde fokusera på formulan. Men jag var inte jätteimponerad, men den var inte dålig heller. Helt okej, helt enkelt.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!