måndag 28 juni 2010

Misa Throw Me Something Purple Please

Misa Throw Me Something Purple Please är blålila, faktum är att jag tycker att det är mer blått än lila, namnet till trots. Det släpptes med Mardi Gras-kollektionen i våras och är egentligen rätt trist, tycker jag.

Formulan var riktigt trevlig att jobba med, den var något tjock men inte så pass att det ställde till med några problem vid lackningen. Det är väldigt täckande och täcker med bara ett lager.

Jag förstår verkligen inte varför jag köpte detta. Jag känner ingenting för det här lacket. Det är absolut inte fult, men jag har flera liknande redan. Varför köpte jag inte gröna Blame It On Fat Tuesday i stället?

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Jag vet inte, jag har fått ganska höga krav. Om det här var det femte lacket du köpte så skulle jag tycka att det var jättesnyggt."

English: Misa Throw Me Something Purple Please is a blurple creme, I actually think it leans more blue than purple despite the name. The formula was a wee bit thick, but the application was fine. It's very opaque. One coat is enough. The color is pretty enough, but I'm just not feeling this one.

12 kommentarer:

 1. Så var min senaste beställning! Flera lack som jag inte alls förstår varför jag beställde :) Skyller på dåliga bilder på H2T ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, varför gör man så? Varför kryllar mina lådor av lack som är rätt trista när man tänker efter? Det här var ju snyggt, utan tvekan, men din sambo har rätt. Du har ju många mer spektakulära lack.

  SvaraRadera
 3. Hehe, høres ut som vi har ganske lik smak, når du er likegyldig til en lakk, så er jeg det også. Denne sier meg liksom ingenting.

  SvaraRadera
 4. haha din sambo. Kan du klona honom??

  Jag tycker färgen är fin!

  SvaraRadera
 5. Weeei! Din sambo har fått höga krav. Det tyckte jag var kul. Haha. Lacket ser fint ut men det är inget wow över det.

  Annars gör jag precis likadant. Köper lack som jag inte känner något för. Måste bli hårdare när jag beställer. Ibland glömmer jag de där lacken som jag verkligen vill ha och beställer andra som inte stått på önskelistan. Dumt.

  SvaraRadera
 6. Nailspotting: Haha, jag gör så hela tiden. När jag lagt dem jag verkligen vill ha i varukorgen så tänker jag alltid "bara en till" och av någon anledning väljer jag alltid något småtråkigt lack då. :-)

  Sminkan: Ja, inte vet jag, men konstigt är det! :-)

  Solveig: Nej, precis. Den väcker inga känslor alls. Tråkigt.

  Mia: Klona sambon? Absolut, jag gör ett försök! :-)

  SvaraRadera
 7. Haha, sambons kommentar var ju skönast =D

  SvaraRadera
 8. Bra. Klona speciellt hans nagellackshumor!! :)

  En fråga. Det här VNL som du brukar skriva om - innebär det att man ser den vita ytterkanten på nageln under lacket?

  Jag har nu gett upp och målat mina naglar. Kunde inte hålla mig längre även om de inte är helt "läkta" än. Faktum är att ena pekfingernageln och tumnageln som hade repat sig nu har visat varsitt "skivkjack" igen. Men det skiner jag i, för håller det på så här kommer jag ALDRIG kunna måla naglarna. Och jag blir ju så suktad varje gång jag kikar in här...

  Ett riktigt vackert glittrigt korallrödrosa lack från Viva La Diva. Men visst ser man lite av den vita kanten efter två lager, men det gör inget! Det glittrar så vackert och jag kan inte sluta titta. :)

  SvaraRadera
 9. Annie: Ja, han är rolig han! :-D

  Mia: Ja, VNL är när man ser den vita kanten. Vissa hatar när man ser den genom lacket, medan andra inte bryr sig. Jag hör till den senare gruppen. :-)

  SvaraRadera
 10. Jag blir otroligt glad av denna blåfärg. Ser inte det lila men fint är det. Numera är det inte så ofta jag köper lack som är helt extraordinära. Många är ju så lika varandra

  SvaraRadera
 11. Konstigt förresten. Jag ser tydligt en lila nyans i lacket - tycker nog det lutar mer åt lila än blått, i alla fall på bilderna...? Är jag färgblind?

  Haha jag hör till samma katergori tydligen. :) Bryr mig inte om ifall man ser den vita randen igenom - ett snyggt lack är viktigast!

  SvaraRadera
 12. Nä, det här lacket (notd) gav mig inget. Går inte igång.

  Ang VNL som det pratas om i kommentarerna tycker jag det beror på vad det är för typ av färg. DS Mystery tex. Mörktmörkt lack med vnl. Gör mig tokig. Vnl med skirare och ljusare lack gör mig sällan nått

  SvaraRadera

Kommentera gärna!