onsdag 7 juni 2017

Tonic Nail Polish - Guardians of the Tower

I dag är jag med på grön onsdag hos Karin. Tonic Nail Polish - Guardians of the Tower är exklusivt för webbshoppen Rainbow Connection och det är så galet vackert! Basen är djupt tealgrön och sen har vi massor av skimmer som skiftar mellan lila och gult. Det gula syns i mer extrema vinklar, för det mesta ser det lila ut. Dessutom har det lite prismatiskt skimmer och flakes som skiftar mellan rosa, guld och grönt. Ett lack med många spännande detaljer, men som ändå inte blir kaosigt. 

Jag älskar det.

Formulan var dessvärre ingen höjdare, jag vet inte om jag fick ett måndagsexemplar eller om det gäller alla flaskor, men den var tjock och seg. Inte rolig att lacka med, men klart värd besväret eftersom det är så vackert. Jag har tre lager plus topplack på bilderna.

Mitt betyg: 4/5

Tonic Nail Polish - Guardians of the Tower is a Rainbow Connection exclusive that I just had to have. A deep teal green base with lots of shimmer that shifts between purple and yellow, a little scattered holo and some flakies that shifts between pink, gold and green. I love this so much, it's so beautiful! Unfortunately it had a pretty difficult formula, it was thick and goopy. I did three coats and it was definitely worth it since it's so pretty. 

4 kommentarer:

  1. Nå, taskig formula är ju inte kul - men det går nog att bortse ifrån när det är så sjukt vackert!

    SvaraRadera
  2. Wow, verkligen fantastiskt läckert!

    SvaraRadera

Kommentera gärna!