tisdag 21 mars 2017

Different Dimension - Dream Impossible Dreams

I dag har jag världens glitterbomb till er! Different Dimension - Dream Impossible Dreams består av lavendelfärgat, prismatiskt glitter och glitter som skiftar mellan rosa och grönt. Det är så otroligt blingigt att det är helt galet. Det finns inget med detta som är diskret, varje nagel är som en liten fest med det här lacket på naglarna. 

Dream Impossible Dreams släppes med My Forever Fairytale som släpptes i början av året.


Formulan var tjock, vilket inte är så konstigt med tanke på hur glittertungt det är. Jag hade hoppats att det skulle räcka med två lager, men det slutade med tre lager och ett lager topplack. Ett extra lager topplack hade inte skadat, men jag nöjde mig med ett.

Mitt betyg: 4/5

Different Dimension Dream Impossible Dreams was released with the My Forever Fairytale collection in january. It's a pale lavender, holographic microglitter and iridescent glitter that shifts from pink to green. This is incredibly sparkly! Love it! 
The formula was thick, which is no surprise considering the amount of glitter. I had hoped it would've been opaque after two coats, but I ended up doing a third. 

1 kommentar:

  1. Åh wow, superbling verkligen! Det ser himla härligt ut:)

    SvaraRadera

Kommentera gärna!