fredag 24 maj 2013

Model City Love Hurts

Oftast när jag klickar hem lack på nätet så vet jag precis vad jag vill ha, jag har sett lockande swatches på det och vet vad jag har att förvänta mig. Men så ibland så väljer jag något helt random, jag har inte sett någon swatch och jag vill inte heller se någon. Jag vill helt enkelt bli överraskad när jag plockar upp det ur paketet och ser vad det egentligen är vad jag har beställt.

Model City Love Hurts är ett lack som jag shoppade på det viset. Jag såg det hos Edgy Polish och lade det i varukorgen utan att titta närmare på det. När jag plockade upp det så kändes det väl inte så "jag", men jag gillar det mer än jag trodde att jag skulle göra. Det består av småttigt silverglitter, svarta hexagoner i två storlekar och stora röda hjärtan, allt i en ofärgad bas. Här är ett lager ovanpå ljusgrå Nubar Marble Tower.


Jag tycker att det blev rätt fint med bara ett lager. Med två lager blev det helgalet, alldeles för mycket, men det får ni inte se eftersom jag inte fotade det. Eller jo, jag fotade det, men det såg så hemskt ut att jag inte ville använda bilderna. Men egentligen borde jag kanske ha gjort det, jag pysslar ju faktiskt lite med konsumentjournalistik här. Jaja, jag kanske lägger till en bild på hur det ser ut med två lager när jag kommer hem i kväll.

Formulan är något tjock, men det är ändå hyfsat lättlackat. Man får fiska lite efter hjärtanen, men annars är det bra.

Mitt betyg: 3/5

Jag kan inte påstå att jag älskar det, men jag ångrar inte heller att jag köpte det.

Model City kostar 105 kr/15 ml hos Edgy Polish.

Sometimes when I order polishes online I like to put in something random, a polish I've never seen before and that I have no idea what it really looks like. Model City Love Hurts is one of those polishes. It consists of small silver glitter, black hex glitter in two sizes and large red hearts in a clear base. Here I've put one coat on top of Nubar Marble Tower and I liked the combo more than I thought I would. I then added another coat of Love Hurts, but I definitely prefers it after just one coat. 
The formula was a little thick, but fairly easy to apply. I had to fish a little to get the hearts but other than that I had no problems.

18 kommentarer:

 1. Läckert! Kul med de stora hjärtanen, förstår att man får fiska lite, men det är ett fint lack. :-)

  SvaraRadera
 2. Nja, jag är inte helt övertygad...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, glitterhjärtan är nog inte för alla. :-)

   Radera
 3. Jag tycker det blev väldigt fint, extra snyggt på vit bas...

  SvaraRadera
 4. Jag är inte jätte glad för glitterlack i genomskinlig bas. Detta är dock ett av de snyggare jag sett men inget wow-lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar dem oftast, tycker de är kul att pimpa andra lack med.

   Radera
 5. Svar
  1. Visst är det? Jag gillar att det känns både sött och lite, lite hårt på samma gång. :-)

   Radera
 6. Vad kul att se det här lacket på dig! Jag har varit nyfiken på det ett tag, men inte hunnit testa själv. Ser ju fantastiskt ut i flaskan! Och visst blev det fint! Jag skulle också kunna tänka mig det på svart eller mörkt grått :) Men ett lager är nog lagom, som du skriver. Det ska ju bara något litet hjärta här och där...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ovanpå svart skulle ju de svarta glittren försvinna, men å andra sidan skulle nog de röda hjärtanen se fantastiska ut på svart. Värt att testa! :-)

   Radera
 7. Jag brukar också försöka välja något random ibland, det är ett bra sätt att vidga sina vyer lite på. Annars är det så lätt att snöa in på sina favoritfärger..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Och gillar man det inte alls kan man alltid byta bort det. :-)

   Radera
 8. Inte heller helt övertygad men jag gillar ditt shoppingsätt. Kanske skulle testas någon gång:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är kul att inte alltid ha stenkoll på vad man ska få hem!

   Radera
 9. Lite roligt är det ju alla fall! Jag brukar handla random-lack hela tiden. Oftast blir det bra. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gör det ganska ofta också faktiskt. :-)

   Radera
 10. Vad kul att du kör lite random handling! Blir ju extra kul att öppna paketet då!
  Var är den där bilden på två lager? ;) Jag blev ju nyfiken på hur det ser ut!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!