tisdag 2 april 2013

OPI I Theodora You

Påskledigheten är över och jag är tillbaka på jobbet igen. Har lyckats dra på mig en förkylning så energin är låg. Men jag tänkte i alla fall visa ett lack från OPI:s Soft Shades-kollektion, Oz The Great and Powerful. Första lacket ut att testas fick bli den ljusrosa jellyn I Theodora You

 Det här lacket kändes bara inte som jag. Den rosa färgen är lite väl mjäkig för att jag ska trivas i det. Visst har jag dagar då jag känner för att bära något klassiskt eller något dämpat, men då finns det ändå lack som känns roligare än detta.

Formulan har jag inga klagomål på däremot. Jag har tre hyfsat generösa lager på bilderna och då är det nästan täckande, men inte helt. Inga konstigheter med det, det är ju en jelly.

Mitt betyg: 2/5

OPI I Theodora You from the Oz The Great and Powerful collection is a light pink jelly. This color is just not me, I didn't feel comfortable wearing it at all. It's just boring. I have days when I feel like wearing something classic or  work appropriate, but this is just not the polish I would reach for.  
I have no complaints about the formula though. I'm wearing three fairly generous coats in the pictures and it's almost opaque, but not quite. 

17 kommentarer:

 1. Fesig färg, men jag kan tänka mig att den kan vara rätt fin om man bara använder sig av ett lager bara för att få lite glans på nageln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan den säkert, men jag använder verkligen aldrig lack på det sättet. Ska det vara så ska det vara liksom. :-)

   Radera
 2. Jag tycker att det är ganska vackert. Den typen av lack tycker jag är fin i ljusa glittergradienter eller helt enkelt när man vill vara diskret. Så trist med förkylning! Jag blev sjuk i torsdags så vet hur du känner dig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker inte alls att det passar på mig tyvärr. Men det finns säkert många som gillar den här looken. :-)

   Radera
 3. Jag visar också det här idag. Jag tycker det är ganska fint, men inget speciellt. Det känns ändå som ett lack jag kan tänka mig bära igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar sällan vantrivas i lack, men det här vantrivdes jag verkligen i. Så jag tror inte det kommer användas igen. :-)

   Radera
 4. Det ser lite blekt ut på dig. Kanske för man är van vid att du har mer oumpf i dina färger?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kanske. Det gick inte alls hem hos mig.

   Radera
 5. Fint ju, men inget jag måste ha..! Heter det verkligen .jpg? Coolt, en ny version..? ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, såg inte det själv! Tack för påpekandet, har tagit bort jpg nu. :-)

   Radera
 6. Åh jag fullkomligt älskar det här lacket :D så vill du bli av med det så vet du en som gärna vill ha det ;) så tråkigt med förkylning :( hoppas du frisknar till snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är inget kul alls. Får se om jag orkar swatcha lite däremot...

   Radera
 7. Jag tycker ju att det här är rätt fint, i alla fall på bild, har inte testat det själv. Namnet däremot älskar jag, så sött!

  SvaraRadera
 8. Den var lite svagare än vad jag trodde, vad synd. Krya på dig Anne! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hade nog gillat det bättre om det varit liiite mer oumph i färgen! :-)

   Radera
 9. Märkligt, men färgen ser kallare ut på dig än vad den gör på mig. Jag har detta lack på mig idag och det är väldigt mjukt rosa i en härlig sommarfärg! Jag tycker den är snygg!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!