tisdag 11 december 2012

OPI Mariah Carey

I måndags fick jag ett bud med OPI.s kommande kollektion som tagits fram i samarbete med sångerskan Mariah Carey. Kollektionen består av åtta lack, varav fyra har vad OPI kallar för Liquid Sand-finish. De är glitterlack som torkar matta.


De fyra som är Liquid Sand är Stay the Night, Get Your Number, The Impossible och Can't Let Go. Man hade ju kunnat tro att jag skulle gjort det lätt för mig och er och fotat dem på samma bild, men icke. Jag var hemma på lunchen en snabbis och slängde upp lacken utan någon tanke och knäppte ett par bilder. Det blev som det blev.

Det är hur som helst Liquid Sand-lacken jag är mest sugen på att testa. Jag kommer att visa dem både med och utan topplack för att ni ska få se hur de tar sig ut på båda sätten. Jag gillar ju när det glittrar så jag gissar att jag kommer att föredra dem med topplack, men vi får väl se.

Mariah Carey-kollektionen släpps i svenska butiker i februari och kommer att kosta 150 kr/styck.

Vad tror ni om dessa?

15 kommentarer:

 1. Superspännande att se liquid sand-lacken! Ser fram emot att se dina swatcher av dem. :) Känns som om de antingen är supersnygga eller bara "jaha, so what?"

  SvaraRadera
 2. Oj vad jag blev avundsjuk nu! :P Är också sugen på att testa de här lacken även om jag precis som Gelic kan tänka mig att Liquid Sand-lacken antingen är en hit eller en flopp. Get Your Number ser riktigt fint ut i flaskan i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Nåt sandlack kommer jag nog att prova, men de vanliga lacken känns inte så spännande.

  SvaraRadera
 4. Jag bara älskar din blogg, blir inspirerad av att köpa lack typ HELA tiden fastän jag inte har några pengar och blir galet avis när du får kollektioner hemskickade haha.
  Jag skulle inte säga nej till några snygga lackkollektioner, så har en liten fråga, hur lyckas man i bloggbranschen egentligen? Jag skulle gärna starta en lackblogg men hur blir man upptäckt av företag osv, hur gjorde du? :)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Mums vad spännande!
  Men du, utöver Sandlacken...
  Skulle du kanske kunna jämföra Anti-Bleak med Casino Royale och/eller något liknande?

  SvaraRadera
 6. Det här är en kollektion som jag är så osugen på att jag nästan blir lite sur. Som att jag vill gå omkring med skrovliga naglar? Nej tack. Och att det är ett samarbete med Mariah gör mig än mer avskräckt.

  SvaraRadera
 7. Dom där sandsakerna kan jag lätt hoppa över, men Sprung och Anti-Bleak ser fina ut.

  SvaraRadera
 8. I'm excited to see Liquid Sand swatches!)

  SvaraRadera
 9. Kult, gleder meg til å se swatches! :)

  SvaraRadera
 10. ser vackert ut. helst nr 2 på bild 1 och 3,4 på bild 2

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig samling du har att ta dig igenom! Ska bli kul att se swatches sen. :-)

  SvaraRadera
 12. Njaa, jag förstår inte riktigt poängen med sandnaglar.

  SvaraRadera
 13. Underbara! Perfekt för mig, gillar varenda en! :)

  SvaraRadera
 14. Jag är lite exalterad. Givetvis gillar jag det rosa lacket, men så har vi det nya konceptet som känns superspännande också. Några av färgerna är inte mina, men ett eller ett par av dem behöver jag nog köpa.

  SvaraRadera
 15. Jag tipsade om dig på min egen blogg igår. Vill att du skall veta att jag älskar din blogg och uppskattar den jättemycket! =)

  //Emma Hå

  SvaraRadera

Kommentera gärna!