onsdag 18 augusti 2010

Color Club Untamed Luxury

Nu har jag swatchat de fem lacken ur Color Clubs höstkollektion Untamed Luxury som jag fick hemskickade häromdagen. Vissa gjorde mig besviken, andra var precis så vackra som jag hade hoppats!Untamed Luxury. Allvarligt talat. Det här är banne mig ett av de vackraste glitterlack jag någonsin sett. Det består av turkosa och gröna glitterkorn i en turkosgrön bas. Färgen på bilden är inte helt korrekt, det är grönare i verkligheten. Och så vansinnigt glittrigt! Formulan var dessutom perfekt och det räcker med två lager för att det ska täcka helt.
Sambons kommentar: "Oj, vilken showstopper! Sjukt fint!"

Untamed Luxury is seriously one of the most beautiful glitter polishes out there. The color in the picture isn't completely accurate, it's more green in real life. It's turquoise green with turquoise and green glitter. It's super sparkly and truly stunning. The formula is spot on and it's a two-coater.


Ms. Hautie. Blyertsgrått med rosa skimmer och små, multifärgade glitterpartiklar. Tyvärr är det rosa skimret, som syns så tydligt i flaskan, i princip osynligt på nageln. Glittret gör att ytan ser knottrig ut, något jag inte är särskilt förtjust i. Jag trodde jag skulle älska det här lacket, men riktigt så förtjust i det är jag inte. Men jag ogillar det inte, det ser ändå lite coolt ut på något sätt. Formulan var dock lite problematisk med denna. Den var inte så där krämig och härlig som Color Clubs lack brukar vara, utan faktiskt tjock och lite... klibbig. Två lager räcker för full täckning.
Sambons kommentar: "Det är lite småtrist."

Ms. Hautie is a gunmetal grey with pink shimmer and multicolored micro glitter. Unfortunately the pink shimmer, which is very visible in the bottle, is almost invisible on the nail. The micro glitter makes the surface look really lumpy. The formula was problematic with this one. It wasn't the great formula I'm use to getting with Color Club, instead it was thick and sticky. Two coats was enough. I have to say I'm a bit disappointed with Ms. Hautie. It looked awesome in the bottle. but not so awesome on my nails.


De-Luxe-Cious. Gah, det här lacket var helt omöjligt att fånga på bild. Jag har säkert tagit hundra bilder på det, men ingen lyckas med att visa glittret på ett bra sätt. Det är i alla fall finkornigt glitter i grönt, orange och lila i en blågrå bas. Jag har tre lager lack på bilden, men egentligen klarar man sig med två lager. Glittret gör tyvärr att ytan ser knottrig ut, trots att jag har två lager Seche Vite ovanpå. Jag trodde jag skulle pladask för De-Luxe-Cious, men väl på nageln är jag inte så imponerad.
Sambons kommentar: "Fin färg, men ytan skulle varit mer blänkande. Nu ser det lite ut som glitter på papper."

De-Luxe-Cious is unfortunately another disappointment. I think the blue grey base is too thick to let the green, orange and purple glitter shine through. It looks lumpy and bland. This was another two-coater, though I did three coats.


Jewel Of A Girl. Det här lacket ser vinrött ut i vissa vinklar, i andra tycker jag att det drar lite mer åt rödtonad lila. Skimret är ganska diskret, jag hade gärna sett att det var lite mer framträdande. Men det är fortfarande ett väldigt vackert, vampigt lack. Formulan var bra och det räckte med två lager.
Sambons kommentar: "På håll ser det ut som chokladkräm. Nutella. Åh, vad gott!"

Jewel Of A Girl is a nice vampy. It looks wine red most of the times, but sometimes I think it looks a bit like a red toned purple. The shimmer is pretty discrete. The formula was great and two coats is all you need.


Soft As Cashmere. Ett gråbrunt krämlack med ett par droppar grönt i. Jag gillar de här nyanserna väldigt mycket, de känns mjuka och mysiga. Formulan var något rinnig, inte riktigt lika klockren som Color Clubs formula vanligtvis är. Jag har tre lager lack på bilden.
Sambons kommentar: "Det var faktiskt finare än vad jag trodde."

Soft As Cashmere is greige with a few drops of green mixed into it. The formula was a wee bit runny, but it didn't cause any huge problems when applying it. I used three coats. I really like these shades, they're so soft and cosy.

Color Club hittar ni på vissa Ica Maxi, men de säljs också på Claudia Cosmetics egen hemsida. Priset är 89 kr/15 ml. Självklart finns de även hos amerikanska webbshoppar som Transdesign, Head2Toebeauty och 8ty8beauty.

Vad tycker ni om de här lacken ur Untamed Luxury?

14 kommentarer:

 1. wow untamed luxury är heeelt underbart!

  SvaraRadera
 2. Ja, Untamed Luxury är fantastisk! Den åker absolut upp på önskelistan samt Soft As Cashmere. Jag kan inte ha för många gråtonade lack :)

  SvaraRadera
 3. Untamed Luxury är ju helt underbart!!!

  SvaraRadera
 4. Åhhh försökte kika på dom andra men scrollade hela tiden upp till untamed luxury, superläckert :D

  SvaraRadera
 5. Hur är Untamed Luxury jämfört med Absolutely Alice och Dorothy who

  SvaraRadera
 6. Linda: Eller hur! Helt klart min favorit!

  Nailspotting: Både de är fina!

  Åsa: Jag vet! :-)

  Honi: Ja, det är verkligen hur vackert som helst. Har det fortfarande på naglarna och kan inte slita blicken från dem. :-)

  Kajalpennan: Untamed Luxury är inte likt vare sig Dorothy Who eller Absolutely Alice. Untamed Luxury är som sagt grönare än vad det ser ut att vara på bilden.

  SvaraRadera
 7. Jag är inte så imponerad av lacken, gillade De-Luxe-Cious när jag såg den i flaskan, men den blir knottrig säger du, så det blir nog inga lack ur kollektionen för min del!

  SvaraRadera
 8. Fina, men blev lite besviken på Ms. Hautie och De-luxe-cious..

  När jag såg Untamed Luxury undrade jag mer hurpass lik i tonen den var Charla/CMIYN? :)

  SvaraRadera
 9. Aila: Ja, De-Luxe-Cious blev tyvärr en besvikelse.

  Andrea: Jag har bara CMIYN och Untamed Luxury är grönare än den i tonen. Sen är ju finishen annorlunda eftersom UL är ett vanligt glitterlack. Jag tycker båda är värda att äga! :-)

  SvaraRadera
 10. casmere o jewel var mkt snygga…du har så bra smak!

  SvaraRadera
 11. Åh haha! Jag ÄLSKAR din sambos kommentarer! Dom är helt underbara! Har läst igenom hela bloggen bara för att läsa hans kommentarer :)
  Riktigt fina swatches också! Keep up the good work you two!

  SvaraRadera
 12. Jewel Of A Girl är vacker på bilden.

  SvaraRadera
 13. adk: Tack!

  Ellinor: Sambon pyser av stolthet över din snälla kommentar. :-)

  Carina: Ja, den är fin!

  SvaraRadera
 14. Jag älskar också din sambos kommentarer, de gör bloggen unik! Och jag är lite impad över att han har åsikter om nagellack. Min sambo brukar mest klaga över att det stinker... ;-)

  Jewel Of A Girl var jättefint, f ö! Jag älskar såna där brunröda nyanser!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!