fredag 5 februari 2016

KB Shimmer Pink Tourmaline

Äntligen fredag! Jag är så pepp på en helg med mys, mys och ännu mer mys. Då ska vi såklart titta på ett fredagstjusigt lack. KB Shimmer Pink Tourmaline, det andra lacket jag testar från Birthstone-kollektionen.

Det här med månadsstenar verkar skilja sig lite åt mellan länder. I USA är turmalinen oktober månads sten. I Sverige hittar jag lite olika bud. På de flesta sidor står det att det är turmalin, på någon står det att det är rosenkvarts och på en annan att det är opal.

Pink Tourmaline är i alla fall ett mellanrosa glitterfoil med prismatiskt mikroglitter. Otroligt glittrigt verkligen, det sprakar verkligen om det i solen. Den rosa nyansen är egentligen ingen favorit, jag får lite för mycket "prinsessvibbar" av den, men glittrigheten i det här lacket får mig ändå på fall. Jag trivdes kanonbra i det!

Formulan är toppen! Här finns ingenting att klaga på. Det täcker med två lager och är otroligt smidigt att lacka med.

Mitt betyg: 4/5

KB Shimmer finns att beställa från Harlow & Co.

KB Shimmer Pink Tourmaline is a pink glittery foil with prismatic micro glitter. It's so sparkly it's unbelievable! The pink hue is normally not my thing, but the sparkliness of this polish makes me fall for it anyway. The formula is awesome, this is two easy coats.

14 kommentarer:

 1. Hoppsan vad glittrigt! Det här känns som något för en ung tonårstjej.
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var min tanke också, men ändå trivdes jag fint i det. :-)

   Radera
 2. It is really girly and beautiful!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Very girly, which is someting I'm usually not crazy about, but in this case I liked it.

   Radera
 3. Även om rosa inte är min favoritfärg på naglarna, så skulle det här lacket mycket gärna få bo hos mig =D Mycket snyggt!
  /Marianne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är verkligen förtjust i de här lacken. :-)

   Radera
 4. Alltså mjae, ingen jättehit i Nina ögon heller. Jag föredrar OPI DS Tourmaline som jag visst har tjatat väldigt on det senaste dygnet:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. DS Tourmaline är underbar, och ja, den rosa nyansen är nog lite mer "jag".

   Radera
 5. Inte favoriten av dom tolv, men ändå väldigt vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det lär inte vara min favorit av dessa heller. Om jag gör en sammanfattning av kollektionen så kommer nog den här hamna långt ner på den rankningen. Fastän jag gillar det. :-)

   Radera

Kommentera gärna!