måndag 21 september 2015

Recension: Maybelline Dr. Rescue SOS Nail Balm

Jag har haft en ganska busy helg så något vidare swatchande har det inte blivit. Jag har dock några inlägg på lut så helt tyst ska det inte bli i veckan.

I dag tänker jag att vi ska ta oss en titt på en nagelkräm i stiftform. Jag fick hem Maybelline Dr. Rescue SOS Nail Balm i ett pressutskick i våras. Den återfuktar nagelbanden och naglarna med hjälp av bland annat jojobaolja och sheasmör.

Min första tanke var att det är en smidig produkt att ha i handväskan och det är precis så jag har använt den också. Den har åkt fram när jag suttit på tunnelbanan eller på jobbet och irriterat mig på att nagelbanden känts torra. Återfuktningsförmågan är bra, om än inte den bästa jag upplevt. Jag har bättre krämer jag använder när jag gör mina manikyrer hemma. 

Rekommenderat pris i butik är 49 kr, vilket känns prisvärt.

Mitt betyg: 3/5

Maybelline Dr. Rescue SOS Nail Balm was sent to me for reviewing purposes. It's a nail balm stick, the first one I've tried.  My first thought when I saw it was that it's a great product to carry in your handbag. It moisturizes your nails with the help of jojoba oil and shea butter, I found it to do the job quite well, though it's not a new favorite in that department. When I do my manicures at home I still reach for heavier stuff (like my loved tube of Cutemol!).

5 kommentarer:

 1. Så praktiskt! Bra med ett alternativ till oljan, som ju alltid är stökig att använda.
  Ser fram emot dina inlägg i veckan! Alltid lika roligt...
  / Maria

  SvaraRadera
 2. Smidigt format. Själv är jag fortfarande frälst i Rainbow Honeys cuticle sticks.

  SvaraRadera
 3. It's nice to have products like this, that is easy to have in your bag...

  SvaraRadera
 4. Jag har faktiskt använt denna varje kväll sen mitt stift från Rainbow Honey tog slut. Hade räknat med att denna skulle vara mkt sämre än RHs men faktum är att jag tycker att den är riktigt bra. Är ju inte vinter iofs men jag märker ingen försämring av mina nagelband och jag har nog använt den i drygt en månad.

  SvaraRadera
 5. Smidigt! kanske nåt jag borde testa, det var ju billigt och kan ju vara värt ett försök

  SvaraRadera

Kommentera gärna!