onsdag 21 augusti 2013

Isadora Loden Green

I dag är det grön onsdag hos Karin och jag har ett av lacken från Isadoras nya kollektion Color Chock åt er.  Loden Green är det lack från kollektionen som jag tyckte såg mest intressant ut i flaskan och det är verkligen ett riktigt vackert höstlack. Helt i min smak. Mörkgrönt med olivgrönt skimmer. Eller faktum är att jag tycker att basen ser mörkgrå ut när jag lackar med den, men väl på nageln ser det ändå grönt ut.

 

 

 Formulan är något rinnig, inte lika klockren som jag är van vid att Isadoras formula brukar vara. Jag hade problem med att lacket rann ner i nagelbanden vid några tillfällen. Det krävdes tre lager för att det skulle täcka helt.

Mitt betyg: 4/5

Jag tycker ju att det här är så snyggt att jag rekommenderar ett köp av det trots att formulan inte är helt hundra. Det är värt det, jag lovar.

Isadora Loden Green was released with the fall collection Color Chock. It's a dark green base with lighter, olive green shimmer. Or actually the base looked sort of dark grey when I applied it, but once on the nails it definitely looks dark green. Anyway, it's really gorgeous! 
The formula was a little runny, I had some problems with it drowning my cuticles. I think it's worth getting anyway though, since it's so pretty.  I've used three coats in the pictures.

20 kommentarer:

 1. Det står här och lockar i min bokhylla men jag har inte hunnnit testa än. Färgen ser verkligen superhärlig ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är jättefin! Isadora är verkligen duktiga på lack.

   Radera
 2. Aaah - att det ska vara så knepigt att få tag på Isadora när man inte bor i Skandinavien, det är ju en himla tur att jag snart ska besöka föräldrarna, så jag kan lägga upp ett lager, och den här gröna blir definitivt en del av det. Får nog åka med en tom resväska för att få plats med allt !

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att det är tråkigt, men å andra sidan har ni säkert mycket som vi inte har tillgång till i Storbritannien. Models Own, t.ex!

   Radera
 3. Supersnyggt! Verkligen en perfekt höstfärg.

  SvaraRadera
 4. Mmm såååå snyggt, jag var bara tvungen att beställa detta och Purple Reign ur IsaDora's höstkollektion. Sååå fint. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inga höga förhoppningar på Purple Reign, men man vet ju aldrig! Kanske kommer jag gilla det ändå. :-)

   Radera
 5. Har detta på mig just nu, gillar det men hade önskat en lite grönare bas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker allt att det är perfekt som det är. :-)

   Radera
 6. Det här är så fint, vilken hit de gjort Isadora!

  SvaraRadera
 7. Riktigt läckert. Bloggar sommar-Isadora inför morgondagen och har två sugar crush kvar att testa men sen åker detta fram snabbt som attan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ett sommar-Isadora och ett sugar crush, men tveksamt om de kommer att bli swatchade. Känner mig inte så sugen.

   Radera
 8. Riktigt fint! Har flera liknande för det här är min tekopp :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är verkligen min tekopp också. :-)

   Radera
 9. Men det var nog bland det finaste jag sett av höstens släpp. Åker genast upp på ska-ha-listan. Älskar att det ser lite grått ut, fast ändå är grönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett grymt lack så du gör helt rätt som köper det!

   Radera
 10. Absolut i min smak också. Det här kan jag absolut tänka mig att köpa.

  SvaraRadera
 11. Stört varm och mysig färg, ungefär som att jag vill svepa in mig i den.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!