torsdag 21 februari 2013

Orly Elation Generation

Orly Elation Generation från vårkollektionen Hope & Freedom Fest är en riktig sötnos. En snygg mellanrosa jelly med prismatiskt mikroglitter. Riktigt tjusigt och det kommer säkert att bli en av kollektionens storsäljare i och med att det är en ganska "safe" färg, men så har man det prismatiska glittret som en liten twist i det hela.
Formulan är ganska tjock, men inte så att det ställer till det under lackningen utan här pratar vi helt smärtfri applicering. Tre lager ger i princip full täckning. Om man tittar riktigt, riktigt noga kan man ana lite VNL, men det är inget jag själv tänkte på faktiskt.

Mitt betyg: 4/5

 Orly Elation Generation from the Hope & Freedom Fest collection is a medium pink jelly wiht prismatic micro glitter. This such a pretty and flattering shade, I think. 
The formula was thick, but very easy to work with. Three coats gave me pretty much full coverage, but you can spot some VNL if you look really, really close.

27 kommentarer:

 1. Inte så dumt alls, men inte tillräckligt spännande för att jag ska få köpbegär...

  SvaraRadera
 2. Nu blir jag förvirrad. Hos beautybym är detta korallfärgat och här rosa! Hjälp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle definitivt beskriva det som rosa och inte korall. Men det är möjligt att det ter sig mer koralligt i något annat ljus, men jag såg inte skymten av någon sådan ton.

   Radera
 3. Svar
  1. Ja visst är det fint! Perfekt till våren!

   Radera
 4. Lite för rosa för min smak, men jag gillar det ändå på något sätt.

  SvaraRadera
 5. Hej Anne! Brukar titta in här titt som tätt men har bara kommenterat ett fåtal gånger. Tycker man får mycket inspiration här inne och bra recensioner av lacken. När jag kikade in idag fick jag en så konstig tanke, just eftersom man alltid ser dina naglar målade. "Undra om hon helst skulle ha omålade naglar i två månader eller tappa 3000 kr?" Så nu var jag tvungen att ställa frågan :) Angående målade naglar, är det dåligt för naglarna att alltid vara målade? Eller låter du dom vila från lack och masserar in olja och sånt i bland? Skulle gärna veta hur du vårdar naglarna för jag är själv rätt slarvig och vet inte hur man bör sköta om dom. Tack på förhand och för en bra blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vilken rolig fråga. Gud vad svårt. Vill ju ogärna gå utan lack i två månader, men vill helst inte förlora 3 000 heller. Men om jag var tvungen att välja så skulle jag tappa pengarna. Annars skulle ju bloggen dö! Vore ju tråkigt. :-)

   För min del mår naglarna bäst av att vara målade. Jag är mer försiktig med dem när de är lackade och jag upplever att lacket skyddar dem något också. Jag masserar in olja när jag lackar om och även när de är lackade ibland.

   Radera
 6. Ser ut som det här sockrade röda godiset...ehm Gelehallon kallas det! :D Det tänker jag på iaf när jag ser dina naglar, ganska snyggt att det var så geleigt, eller jelly. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen faktiskt, de ser lite ut som gelehallon. :-)

   Radera
 7. Tycker detta verkar vara fint :) känns lite mer vårigt än de andra lacken i kollektionen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker hela kollektionen känns rätt vårig faktiskt. :-)

   Radera
 8. Det här var riktigt fint! Jag har så här långt gillat mer eller mindre allt jag har sett från Orlys nya kollektion. Verkar som om den borde få komma hem till mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en riktigt trevlig kollektion! Formulan är inte helt hundra på alla, men de är fina!

   Radera
 9. Tycker väldigt mycket om den här godisrosa färgen, så den kommer upp på min önskelista/shoppinglista :-)

  Älvorna och Alvernas Land


  Charlotta

  SvaraRadera
 10. Nu har jag lagt till dig! Kul att du är med :)
  Å detta lack vill jag med äga någon gång! :)

  SvaraRadera
 11. Åh vad fint! Det här gillade jag starkt. :)

  SvaraRadera
 12. Sött. Inte för mig, men väldigt sött.

  SvaraRadera
 13. This is such a lovely colour! Now that I have seen your swatches I really need to find this one and make it mine... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, it's very cute! Definitely worth getting. :-)

   Radera
 14. OO TYCKTE DETTA VA SNYGGT väcker ha begär.
  Liza från Lacka o byt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!