fredag 25 maj 2012

Sally Hansen Nail Prisms Bronze Ruby

I dag har jag ett enastående vackert lack åt er! Sally Hansen Nail Prisms Bronze Ruby. Ett duokromatisk lack som skiftar mellan hallonrött, rostrött och orange. Det ser ut som att naglarna glöder när man bär det. Underbart!

Det har också den där glaslika finishen som jag älskar.
Formulan var ganska hemsk. Vattnig, rinnig och skir. Fyra lager krävdes för full täckning. Men när ett lack är så här vackert, ja, då är det absolut värt det.

Jag har köpt min flaska på eBay såklart. Kollade nyss och då fanns det bara en flaska att hitta och den gick loss på 25 dollar. Jag kommer inte ihåg vad jag gav, men inte var det så mycket i alla fall.


Mitt betyg: 5/5

Sally Hansen Nail Prisms Bronze Ruby is a gorgeous duochrome, shifting between raspberry red, rusty red and orange. It also has this glasslike finish that I adore. 
The formula was unfortunately pretty horrible. Thin, runny and very sheer. I needed four coats to make it opaque. But when a polish is this beautiful, I don't really care about such things.

16 kommentarer:

 1. Enastående vackert! Ser ut som någonting man vill äta nästan.

  SvaraRadera
 2. Åh... Åh.... jag är alldeles stum av hänförelse och beundran! (och lite avundsjuka, haha!)

  SvaraRadera
 3. Nej, så dyrt. Snyft. Jag blev ju alldeles kär i det här. Har visserligen inte ens provat Amber Ruby som jag haft länge på hyllan. Dags att ta fram den i helgen tror jag allt. :D

  SvaraRadera
 4. Oj så fint! Förstår att du gillar finishen, den ser riktigt tjusig ut!

  SvaraRadera
 5. Visst är den fin! Jag köpte den i NY 2004 men när jag använde den förra året var det en hemsk upplevelse :P Tänk om jag vetat då vad jag vet nu...!

  SvaraRadera
 6. Gud vad snyggt! Väldigt speciell färg. En sån där färg som får en att sitta och stirra på naglarna från olika vinklar =)

  SvaraRadera
 7. Åh så fint! Priserna på prism-lacken går verkligen upp och ned. Jag hoppas att hitta det när det är lite lägre än $25 :-)

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar färg!!

  SvaraRadera
 9. Älskar Sally Hansens duokroma lack. Så vackra"

  SvaraRadera
 10. Ååååååååh! Jag har inte Bronze Ruby, bara Bronze Pink. Den ser underbar ut!

  SvaraRadera
 11. Åhh vilken läcker färg! :)

  SvaraRadera
 12. Jag tänker på venetianskt glas när jag ser såna här skönheter. Färgen ser för övrigt ut att vara som gjord för dig!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!